Maternitatea ” Cuza Vodă „, campioană la tupeu

Aţi citit în presă că la maternitatea ” Cuza Vodă ” mor nou-născuţi, în circumstanţe dubioase ? Aiurea, sînt doar invenţii mizerabile ale presei ticăloase, plătite de Putin sau de maternităţile din Elveţia, care se tem de concurenţă.

Aţi citit pe bloguri sau aţi văzut la televizor că mamele care nasc sînt tratate la acest spital ca nişte animale sălbatice ori ca nişte deţinute de la Auschwitz ? Minciuni ordinare, e mîna lui Soros ori a altor forţe oculte, care au interes să denigreze minunata echipă de conducere a acestui glorios spital.

Iată care e adevărul-adevărat, ca argintul strecurat : minunata maternitate din frumosul nostru oraş a ieşit pe locul întîi într-un clasament bazat pe chestionarele privind gradul de satisfacţie al pacientelor. Braaavooo ! Uraaaa ! Muuuziicaaa !

Aş zice ” Ptiu ! „, dar, trecînd peste greaţa evidentă, am o întrebare : domnu’ manager menajer, care sînt rezultatele anchetei legate de scandalul public de anul trecut, cînd o pacientă acuza o doctoriţă că vorbea ca o vită cretină cu mamele care năşteau ? A … ? Sau despre asta nu scria nimic în chestionarele care v-au scos campioni ?

Fir-aţi ai dracu’, nesimţiţilor, cu chestionarele voastre …

Lucian Postu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here