Marius Ostaficiuc : ”PSD nu va vota niciun PUZ în Consiliul Local”

Președintele organizației municipale a PSD anunță într-un comunicat postat pe pagina personală de Facebook că cei cinci consilieri municipali ai partidului nu vor mai vota niciun PUZ în Consiliul Local. Ostaficiuc dă asigurări ca PSD nu va colabora cu PNL nici în Consiliul Local și nici în Consiliul Județean:

“PSD Iași intră în campanie cu deviza:
„Fără blaturi, fără înțelegeri de culise! Responsabilitatea noastră sunt ieșenii”

PSD Iași nu va fi niciodată remorca altui partid politic. PSD nu va face niciodată jocurile unor grupuri de interese. Singurul nostru interes este și va fi interesul general al ieșenilor.

PSD nu va accepta înţelegeri subterane cu PNL, un partid care i-a dezamăgit pe români și nu a făcut nimic pentru ieșeni. Împreună cu amorful USR, PNL se pregătește să înhațe România. Suntem deciși să facem o Opoziţie reală, o Opoziție sănătoasă în interesul oamenilor, nu una de faţadă, ipocrită și dublată de înțelegeri șoptite prin culise.

Chemăm membrii PSD la mobilizare! Le cerem să aibă încredere și să înțeleagă că cea mai mare greșeală este non-combatul!

PSD s-a înscris pe un drum al reformei, al redefinirii. Avem marea șansă de a arăta românilor cine le este cu adevărat aliat, cine le vrea cu adevărat binele. Deviza noastră, crezul nostru politic și social va deveni, cu ajutorul dumneavoastră, principiul unei Românii sănatoase economic și moral: Responsabilitatea înaintea oricărui interes personal.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here