Marius Ostaficiuc, candidat AUR la CJ Iași: ”Avem printre cele mai mari prețuri din țară la apă. Ieșenii nu mai pot fi jecmăniți”

Marius Ostaficiuc, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la președenția Consiliului Județean Iași, susține că ieșenii trebuie să plătească un preț mai mic la apă și canalizare. Ostaficiuc arată că tarifele operatorului ApaVital SA sunt printre cele mai mari din țară, situație care trebuie să se schimbe.
Ieșenii se numără printre cei care plătesc cel mai mult pentru serviciile de apă și canalizare din întreaga țară. Un preț de 8,83 lei pe mc la apă și 8,00 lei mc/ canalizare duce Iașul în primele județe din țară la acest capitol. Raportat la societățile de apă-canal de la Sibiu sau Timiș, prețurile practicate de operatorul de apă de la Iași sunt mai mult decât duble.
Această situație trebuie să se schimbe, acest jaf din banii publici trebuie oprit. Prețurile exagerat de mari sunt acoperite de ”investiții” blamate de conducerea companiei Apa Vital și cea a Consiliului Județean, dar care nu justifică tarifele mărite pentru ieșeni.
Ieșenii nu mai pot fi jecmăniți, ieșenii nu mai trebuie tratați cu dezinteres. Consumatorii ieșeni au nevoie nu doar de servicii de calitate, ci și de prețuri normale. Vom opri acest flagel și vom îndrepta lucrurile. Din 9 iunie, ieșenii își vor recâștiga județul!”, susține Marius Ostaficiuc, candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here