Marius Morra, CEO – LDV Crypto Bank: „Unii spun că sunt nebun, alții că sunt vizionar”

Fenomenul  Bitcoin, și al monedelor virtuale în general, a luat o uriașă amploare în ultima perioadă. O mulțime de voci spun că totul este o bulă ce se va sparge și că bogații în Bitcoin au bani doar „pe hârtie„. Marius Morra, fondatorul LDV Crypto Bank, este omul care face ca magia să se întâmple. Mai exact, platforma LDV transformă moneda digitală în valută. Cum funcționează, ce servicii oferă LDV Bank, care sunt sfaturile și previziunile lui Marius Morra privind piața crypto, aflăm din rândurile de mai jos:

 

  1. Cine este Marius Morra?

Depinde pe cine întrebi :)) Unii spun că sunt nebun pentru că am investit mult timp și bani într-un domeniu atât de volatil. Alții spun că sunt vizionar, pentru că domeniul blockchain și criptomonede este abia în epoca de piatră.

Dacă mă întrebi pe mine, sunt un tip serios care își dorește să facă performanță în tot ceea ce face. Sunt antreprenor de aproape 10 ani și când mă implic în ceva o fac 100%. Este și cazul LDV BANK Crypto Exchange.

  1. Cum v-a venit ideea LDV Bank?

Ideea a venit din dorința de a face ceva în acest domeniu. Contactul cu Bitcoin a fost dragoste la prima vedere, m-a atras foarte tare domeniul, atât de tare încât am ieșit fără să stau pe gânduri din firma de consultanță fonduri europene pe care o aveam deja de 6 ani și era una dintre cele mai populare firme de consultanță din SV României.

  1. Cum funcționează platforma LDV Bank și care sunt comisioanele percepute?

Noua versiune a platformei LDV Bank operează ca o casă de schimb. La prețul afișat nu se adaugă comision. La retragerile de crypto se percepe comisionul rețelei, iar la cele de fiat 2 euro indiferent de sumă. Platforma este 100% automatizată și totul se întâmplă foarte rapid. Schimburile sunt realizate în mai puțin de 1 minut. Timpul mediu de așteptare pentru efectuarea unei tranzacții este de 15-25 secunde!

  1. De ce să alegem LDV Bank și nu o altă platformă disponibilă pe piața românească?

În acest moment platforma nostră are următoarele atuuri:

-O viteză uimitoare la depozite și retrageri pentru clienții care au conturi de Revolut.

-O retragere SEPA durează pe un circuit normal aproximativ 12 ore. Media pe circuitul LDV BANK – Revolut este de 20-30 de minute, recordul este de 7 minute și în sub 5% din cazuri 2-3 ore. Avem astfel, fără a exagera câtuși de puțin, unul dintre cele mai rapide circuite de vânzare/cumpărare criptomonede din lume .

Avem deasemenea implementat un SISTEM DE RECOMPENSARE AFFILIATES. Suntem prima platformă de crypto din România și una dintre puținele din Europa care își recompensează userii pentru promovare. Din profiturile înregistrate plătim un comision de 25%.

  1. Cum credeți că va evolua piața criptomonedelor?

Anul trecut în februarie, personal am publicat pe blogul nostru un articol denumit „Următorii 5 pași în piață crypto pe termen de 12-48 de luni.“ Câțiva pași deja s-au adeverit și cel mai important este nr. 2: „Marii jucători vor intra și ei în piață… Sunt convins că Facebook, Alibaba, Amazon sau Apple se vor implica și ei.“ După cum știți Facebook a anunțat de curând lansarea propriei criptomonede, Libra.

Am mare încredere în piață crypto care va evolua armonios pe toate planurile începând de la legalizare și regularizare, capitalizare de piață, proiecte și uses cases. Așa cum îmi place mie să spun, fenomenul crypto este mult prea mic încât să nu poate să crescă foarte mult ca și capitalizare și este mult prea mare ca și popularitate încât să mai poată să dispară.

  1. Ce sfaturi aveți pentru începătorii din acest domeniu?

Am 2 sfaturi care deși par deja clișee sunt foarte importante:

–          nu investiți mai mult decât vă permiteți să pierdeți;

–          investiți! Nu neapărat în bani ci, cel mai important în informație.

  1. Cum sunt tratate, din punct de vedere fiscal, tranzacțiile cu monede virtuale?

Digitale 😊. Mă lupt să promovez denumirea de moneda digitală. Virtual sună ușor lipsit de valoare și criptomonedele sunt un fenomen foarte palpabil.

Din fericire, în România, pentru persoane fizice avem deja din ianuarie 2019, legislație în privința impozitării (Legea nr. 30/2019), lucru care aduce practic recunoaștere monedelor digitale și le aduce în zona de legalitate.

Pentru persoane juridice, chiar în acest moment, suntem în discuții cu foarte multe firme de contabilitate din țară pentru a ajunge la un numitor comun și pentru a propune un proiect de lege și în acest sens.

Andrei VILICHE

2 COMENTARII

  1. Folosesc serviciile oferite de LDV Bank de ceva vreme și sunt foarte mulțumit. Sunt super serioși și transparenți. Întradevăr, in combinație cu Revolut totul se întâmplă foarte rapid. Recomand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here