Marius Bodea: Îmi exprim regretul că o mână de oameni transformă PNL Iași în remorca PSD – Chirica

Pentru prima dată în 22 de ani, cât am fost membru al PNL Iași, am asistat la predarea fără nicio opoziție a acestui mare partid liberal intereselor meschine imobiliare ale PSD și samsarilor imobiliari personali ai primarului Mihai Chirica.

Când un membru PNL, având și funcție reprezentativă politică de consilier local, ajunge să pledeze pentru acoperirea unei infracțiuni făcută de un pesedist cu grave carențe de legitimitate în ceea ce privește interesele sale patrimoniale înseamnă că am ajuns în situația în care PSD conduce definitiv orașul cu ajutorul celor care trebuiau să facă opoziție. Înseamnă tranzacționarea și trădarea intereselor liberalilor din Iași.

Când cei trimiși de liberalii ieșeni în Consiliul Local în 2016 au ajuns să voteze toate inepțiile propuse de PSD și aparatul PSD din Primăria Iași înseamnă că ți-ai pierdut și rostul, și rolul cu care ai fost investit. Să ajungă consilierii PNL să își ceară scuze pentru că nu au votat hoțiile primarului PSD în acești ani mi se pare halucinant.

Știu că simplii membri și votanții liberali nu sunt de acord cu această politică a actualei conduceri, care a îngenuncheat în fața unui pesedist rapace precum Mihai Chirica, dar și în fața PSD.

Nu acesta este liberalismul la Iași!

Consiliul Local a devenit un instrument prin care samsarii imobiliari își votează propriile proiecte.

Am crezut într-o politică fermă și corectă față de abuzurile PSD și ale lui Chirica și m-am luptat ca Iașul să nu fie capturat definitiv. Liberalii ieșenii care își doresc integritate, eficiență și proiecte mari pentru oraș trebuie reprezentați. Între electoratul liberal ieșean și personajele care ocupă în prezent funcții de conducere în PNL Iași s-a produs astăzi o ruptură definitivă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here