Marius Bodea (deputat USR): PNL izolează Iașul prin actuala formă a PNRR. Bacăul devine principalul nod rutier al regiunii, în dauna ieșenilor!

Deputatul USR Marius Bodea cere includerea mai multor tronsoane din A8, Autostrada Unirii, în Planul Național de Redresare și Reziliență, precum și a altor proiecte dedicate Iașului. Bodea afirmă că ieșenii așteaptă în următorii 4 ani o explozie a proiectelor de infrastructură în județ, așa cum au fost promise de PNL prin Costel Alexe, Președintele CJ Iași, și Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iași, „altfel întreaga responsabilitate pentru eventualul eșec al dezvoltării județului va purta numele lor“.

„Documentul aprobat cu mare pompă de Guvernul Orban, Planul Național de Redresare și de Reziliență, dacă va rămâne în forma actuală, va izola Iașul și va conferi Bacăului rolul de principal nod rutier al regiunii.

Cifrele prezentate în PNRR sunt reci pentru noi. Județul Iași a fost șters complet de pe harta investitiilor certe anunțate acum de Guvern. Până la alegerile locale se jurau toți la Iași pe ce au mai scump că ieșenii contează și A8 este prioritară. Și iesenii i-au crezut și i-au votat.

Au trecut alegerile locale și Iașul nu mai apare conectat nici măcar la A7 (Nord-Sud). Acestea sunt faptele!

Dacă proiectul cerut cu insistență de ieșeni, Autostrada Unirii, pentru care avem și lege specială, nu va demara spectaculos în următorii patru ani, atunci reacția societății civile și a oamenilor simpli va fi una pe măsură!

Îi invit pe toți ieșenii să vină la vot pe 6 Decembrie, pentru o Românie fără hoție și pentru a da Iașului o șansă în a-și face cu adevărat vocea auzită la București! Dacă vom fi o forță în Parlament, nu ne vor putea ignora!“, încheie Marius Bodea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here