Marian Oprișan și-a scos la vânzare singura mașină. Cât cere pe bolidul de lux: ”Pentru pretențioși”

Marian Oprișan, fostul lider PSD, ajuns în prezent vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, și-a scos la vânzare singura mașină care apare în declarația sa de avere.

”Vând Audi A8 “ediție limitată”, motor 6.0 l w12, full options (xenon, piele, scaune electrice cu masaj, alcantara, trapa fotovoltaică, sistem audio BOSE, climatizare față- spate etc.). Mașină pentru pretențioși, în stare ireproșabilă cu istoric în reprezentanță! Mai multe detalii la telefon”, se arată în anunțul postat pe un site de vânzări auto, scrie Ziarul de Vrancea.

Oprișan cere 21.000 de euro pentru bolidul de lux fabricat în 2004, iar intermediarul vânzării ar fi șoferul celebrului baron PSD.

Limuzina Audi A8 este singura mașină trecută pe numele lui Oprișan și trecută în declarația acestuia de avere.

Poza de prezentare a mașinii a fost realizată în curtea unei pensiuni de lângă domeniul baronului PSD.

Marian Oprișan a fost demis în octombrie 2020 de la șefia PSD Vrancea, după ce a pierdut surprinzător alegerile locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, funcție pe care a ocupat-o timp de 20 de ani.

Ulterior, s-a pus în fruntea listei de candidați ai PSD pentru Senat, dar a fost retras de președintele partidului, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here