Marele actor Marin Moraru este înmormântat astăzi, la Cimitirul Bellu. Mesajul sfâșietor transmis de soția sa

Marin Moraru va fi înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală, miercuri, 24 august. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu actorului, o pot la la Teatrul Național, acolo unde sicriul va fi depus pentru doar câteva ore. La ora 14:00, Maria Moraru va fi înmormântat pe Aleea Artiştilor.

 

Sicriul în care se află trupul neînsufleţit al marelui actor Marin Moraru va fi depus pentru câteva ore în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București. Acolo, prietenii, rudele colegii şi admiratorii vor veni să-şi ia rămas bun şi să-i aducă un ultim omagiu. Sunt aşteptate personalități care vor susţine diferite discursuri în memoria marelui actor.

 

De la teatru cortegiul va pleca spre cimitirul Belu, unde va avea loc înmormântarea. La ora 14:00, Maria Moraru va fi înmormântat pe Aleea Artiştilor, mai precis pe Aleea Gheorghe Dinică, bunul său prieten.

 

Actorul Marin Moraru a murit duminică, la Spitalul Elias din Capitală, la vârsta de 79 de ani.

 

Pe coroana adusă de ea la Biserica „Sfântul Gheorghe Nou” soția lui a scris un mesaj emoționant: „Fără tine viaţa nu mai are rost”. Marele om de teatru era internat de mai bine de o săptămână la Spitalul Elias din Capitală. El suferea de o boală gravă, iar la momentul internării starea acestuia era critică.

 

(Sursa: libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here