Manu cu al ei trup te face să țipi ca un lup

Săptămâna aceasta am fost fermecați de o domniță ceva mai deosebită. Bineînțeles că fizicul mândrei a fost factorul ce ne-a stârnit interesul, dar ulterior am aflat că Manuela Alexuc, că așa se numește cea mai tare fată din târg, nu este doar un trup „ca lumea”. Nu, Manu este mult mai mult. Manuela este exact ce-ți recomandă medicu’: activitate fizică și pozitivism. La capitolul „mișcare”, te rezolvă mândra de nu te vezi. Dă două, trei telefoane și a doua zi ai febră musculară de-ți dorești să nu te fi născut. Tot domnișoara te lecuiește și de febra musculară cu niște servicii Spa de n-ai mai văzut. Manuela e atentă cu fizicul tău pentru că este plătită pentru asta. Domnița lucrează la Vivertine unde, toată lumea știe, te duci muritor de rând și ieși un fel de Adonis.

Acest înger blond, pe lângă faptul că ține în spate ditamai business-ul, iubește să călătorească. Nu înțelegem cum de mai are timp! Azi cu fetele în Grecia cu yachtu’, maine cu parapanta, apoi călare, la ski…duduța-i fenomen.

Noi ne declarăm, oficial, fani ai domnișoarei Alexuc și, cel mai probabil, o să ne facem un abonament la Vivertine, poate, poate, ‘om da ochii pe-acolo cu acest serafim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here