MAIA MORGENSTERN a apărut GOALĂ într-un film ascuns de ochii publicului din România (VIDEO & FOTO)

[iframe width=”640″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/3n5uI1yNG6o” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Maia Morgenstern îţi dă întâlnire în cel mai incitant thriller românesc semnat de regizorul Alexandru Maftei, “Domnișoara Christina”. Filmul, o adaptare a nuvelei fantastice scrise de Mircea Eliade, a avut premiera chiar în seara de Halloween, pe 31 octombrie. De-a lungul timpului, Maia Morgenstern filmat orice: de la călugăriţă la prostituată. Dar n-aţi văzut-o niciodată goală într-un film. Până acum!

 

Fiecare apariţie a actriţei Maia Morgenstern este spectaculoasă, dar în filmul „Patul lui Procust” şochează de-a dreptul.

 

 

 

Filmează scene erotice, expunând un trup superb. Deşi filmările s-au făcut la sfârşitul anilor ’90, iar premiera a fost în 2001, pelicula nu s-a difuzat niciodată în România, nici pe ecrane, nici la tv.

 

 

Pelicula în care Maia a filmat nud nu s-a difuzat niciodată în România

 

 

În urmă cu veva timp  însă, scenele fierbinţi din film au început să circule pe Youtube. „Parcă a fost acum o sută de ani! Am amintiri foarte frumoase de la filmări. În special despre actorul rus Yankovskiy, care a jucat un Ladima foarte puternic. Iar eu eram tânără. Sigur că eram frumoasă! Scenele de dragoste nu au fost ceva neobişnuit pentru noi, dar nu am avut curajul să filmăm scene de iubire explicită. Nu am îndrăznit. S-a filmat cu «păcăleală», cum se face în cinematografie. Nu ştiu de ce nu a fost cumpărat acest film în România pentru că a fost premiat la o mulţime de festivaluri, mai mari sau mai mici”, ne spunea Maia Morgenstern în urmă un an, când imaginile au ieșit la iveală.

 

 

Lungmetrajul „Patul lui Procust” este ecranizarea modernă a romanului lui Camil Petrescu. Poetul şi ziaristul Ladima (Oleg Yankovskiy) se sinucide, iar prietenul său încearcă să afle motivele sinuciderii lui. Astfel află că Ladima s-a sinucis din cauza unei misterioase Doamne T., interpretată de Maia Morgenstern.

 

 

(Sursa: click.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here