Mădălina Ghenea, înlocuită de Butler cu o cântăreaţă celebră

Tot mai umblă zvonul că Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-ar fi despărţit, iar el ar avea deja o aventură cu o cântăreaţă faimoasă.

Presa italiană a scris despre posibila despărţire dintre Mădălina Ghenea şi actorul scoţian Gerard Butler, deşi în ultima vreme se tot vorbea despre căsătoria lor.

În spatele despărţirii se pare că ar exista fostul iubit al modelului român, Marco Borriello. Mădălina, Marco şi un alt model masculin s-au fotografiat într-o ipostază destul de intimă într-un club din Milano. Imaginea a fost postată pe Twitter de un jurnalist aflat şi el în acelaşi club, în goana după subiecte fierbinţi.

Faptul că Mădălina şi Marco ar fi petrecut ceva timp împreună a ajuns şi la urechile lui Butler, care nu ar fi acceptat situaţia, motiv pentru care ar fi ales să se despartă de femeia pe care a prezentat-o deja părinţilor săi şi căreia i-a oferit un inel de logodnă. Cei doi au avut o relaţie de opt luni.

Şi pentru ca subiectul să vândă şi mai bine, se mai zvoneşte că Butler s-ar fi aruncat şi el într-o aventură cu Katy Perry, în vârstă de 27 de ani. Cei doi au petrecut câteva zile împreună, timp în care paparazzii i-au observat cât de bine se simt unul în compania celuilalt.

Adevărat sau nu, fiecare s-a distrat fără celălalt, au ştiut unul de altul, pentru că nici Mădălina şi nici Butler, 42 de ani, nu au confirmat zvonul despărţirii lor. Sursa: apropo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here