Liviu Dragnea devine oficial om de afaceri. Domeniul în care investește fostul lider al PSD

Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD și al Camerei Deputaților, pare să își schimbe direcția profesională, devenind asociat într-o firmă din domeniul energiei, conform informațiilor furnizate de liberinteleorman.ro. Potrivit sursei citate, pe data de 24 noiembrie 2023, Dragnea a înregistrat societatea Energy Multi Sistems SRL, deținând 30% din părțile sociale.

Împreună cu Liviu Dragnea, alți doi asociați au investit în această nouă afacere. Mihai Sebastian Romulus deține, de asemenea, 30% din părțile sociale, în timp ce Dănuț Ungureanu deține 10%. Dami Procons International, o companie specializată în lucrări de construcții, are, de asemenea, o cotă de 30% în Energy Multi Sistems SRL.

Revenirea lui Liviu Dragnea în lumea afacerilor stârnește interesul opiniei publice, având în vedere parcursul său politic și perioada petrecută în închisoare. Este de notat că Dragnea a deținut mai multe companii din umbră în trecut, precum TelDrum și alte firme cu profituri semnificative, înregistrate pe numele supușilor săi.

Într-o mișcare similară, cei doi copii ai fostului politician, Valentin Ștefan și Alexandra Maria, au fondat o nouă afacere în luna iulie a anului 2023. Compania lor, denumită Stal Energy SRL, este concentrată pe producția de energie electrică și are sediul în comuna Lita, situată în pitorescul județ Teleorman.

Aceste evoluții recente în cariera și afacerile lui Liviu Dragnea atrag atenția asupra direcției pe care o ia fostul lider politic și asupra noilor sale interese în domeniul economic, în special în sectorul energiei. Este de așteptat ca aceste mișcări să fie supuse unui scrutiniu atent din partea opiniei publice și a mediului de afaceri, dată fiind natura controversată a carierei lui Dragnea în politică și afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here