Liviu Dragnea dă noi detalii despre numirea viitorului ministru al Justiției / VIDEO – Stiri pe surse

Viitorul ministru al Justiţiei va fi propus de premierul Sorin Grindeanu, iar cea mai bună soluţie ar fi un om „care să aibă capacitatea şi ştiinţa de a purta dezbateri cu asociaţiile magistraţilor, dar şi cu instituţiile internaţionale”, a declarat marţi preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

„N-am convocat Comitetul Executiv Naţional. Acest ministru al Justiţiei va fi propus de premier, sigur că va fi propus coaliţiei care susţine acest Guvern şi ulterior preşedintelui. Va fi o propunere a premierului, aşa funcţionează lucrurile. Fiind un Guvern politic, la un moment dat, şi Parlamentul trebuie să aprobe, implicit partidele”, a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară a fost condamnată pentru că s-a culcat cu 3 elevi / FOTO

Întrebat dacă propunerea vine din interiorul PSD către premier, Dragnea a spus: „Se poate şi, şi”.

„Dar am discutat cu premierul şi propunerea trebuie să fie de la dumnealui”, a adăugat el.

Citește și: Explicațiile celor mai frecvente 5 vise: Ce înseamnă dacă visezi că faci sex sau cazi în gol

Preşedintele PSD a menţionat că premierul nu a dat nicio propunere până acum şi a arătat că reuniunea CExN al PSD va avea loc „zilele următoare”, cel mai probabil săptămâna viitoare.

„Cea mai bună soluţie este un om care să aibă capacitatea şi ştiinţa de a putea genera, purta dezbateri atât cu asociaţiile magistraţilor din România, cât şi cu instituţii internaţionale – Consiliul Europei, Comisia de la Veneţia, barouri de avocaţi, comisiile din Parlament, în aşa fel încât să fie o dezbatere în care să se discute nu numai deciziile CCR pe Codul penal, ci toată legislaţia din domeniul Justiţiei”, a explicat liderul PSD.

Citește și: OFICIAL Ea este noua IUBITĂ a lui Brad Pitt / FOTO 18+

Preşedintele PSD a negat şi informaţiile apărute în spaţiul public privind o remaniere: „Eu nu am auzit asta, nici la noi în partid, nici la Guvern”.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstiripesurse.ro%2Fvideos%2F1361958393826821%2F&show_text=0&width=560

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here