Liviu Bulgaru, ca tractoristul la poartă nouă

Zilele trecute, cine ședea pe băncuță, în fața magazinului de cafea al nepoatei lui Băsescu, și se uita fix, ca bibeloul la poartă nouă, înspre semnatarul acestei rubrici, care venea cu sacoșa plină de la piață ? Bulibașul băsist Liviu Bulgaru, nembru al duetului de clovni politici ventriloci ,, Mobilă & Vulgaru ,, .
Avînd în vedere că n-aveam fustă scurtă și nici bluză transparentă, nu e clar de ce se uita așa, țintă, rafinatul intelectual de tarla. Și-o fi schimbat orientarea politico-intimeză ? Aștepta felicitări fiindcă a scăpat de pușcărie, în dosarul vizînd asfaltarea dubioasă a drumului dintr-un sat cu primăreasă veșnică ? Vroia să-mi vîndă bilete la vreun spectacol de circ băsist ? Vroia să-mi dea vreo știre cu nașul lui, mare mahăr la DIGI  și turnător la DNA ?
Un lucru e clar : sigur nu vroia să-mi propună să intru în vreo afacere făcută cu banii dosiți pe vremea cînd haita lui Băsescu făcea legea. Așa că , domnu’ tractorist, dacă ai vrut să-mi spui ceva, da’ n-ai găsit cuvintele, că erau cu mai mult de trei litere, poți să-mi scrii, pe adresa redacției. Dacă și așa e greu cu literele, vorbește cu colegu’ Movilă, știe el un învățător la Țibănești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here