LIBERTARIENII – ordinul secret cu personalități britanice care se dedau la orgii sexuale greu de imaginat

Un conac plin de farmec din Londra, un fals Lord britanic care a fost închis pentru evaziune, un director de televiziune cu acces la cei mai renumiţi oameni de pe planetă, un site web securizat şi plin de simboluri, articole de știri inexistente și declarații inventate de la Vatican … toate au legătură cu Ordinul Secret al Libertanienilor.

 

O anchetă jurnalistică a celor de Kernel a scos la iveală legătura dintre un director de televiziune proeminent, o adresă a unui celebru palat londonez şi un site al Ordinului Secret al Libertarienilor care pentru a învălui în mister societatea secretă, foloseşte articole falsificate ale unor publicaţii de notorietate.

 

Faptul că atunci când un utilizator doreşte le acceseze descoperă că link-urile fac trimiteri către articole bannate sau pur şi simplu afişează mesaje de eroare, i-a pus pe gânduri pe cei de la Kernel.

 

În plus, ancheta a relevat că anumite referinţe la documente vechi de 1.000 de ani ce ar fi în Arhivele Vaticanului Ordinul, sunt false. La fel de false sunt şi declaraţiile unor personaje din vârful ierarhiei bisericii catolice, ce sunt invocate pe site-ul societăţii oculte sexuale.

 

„Doar un joc”?

 

Jurnaliştii dezvăluie că Mark Hiley, director TV care are în palmares programe de notorietate, inclusiv unele pentru copii, s-ar afla în spatele unor site-uri secrete legate de sex. Deşi recunoaşte că a avut un oarecare rol în construcţia acelor site-uri, el spune că a fost vorba „doar un joc” şi că în realitate n-a existat societate secretă care să fi pus la cale orgii în care să fi fost implicate celebrităţi.

 

Traseul online urmat de cei de la Kernel a scos la lumină articole Daily Mail falsificate şi citate fantomă de la Vatican, ale depţilor Ordinului ce au încercat să să inventeze, pe Wikipedia, o istorie de 1.000 de ani pentru legitimitate. Tot pentru aura de mister s-a folosit, în fals, numele Prințul Wenzeslaus de Liechtenstein.

 

Inspirat de literatură?

 

Un pretins Lord, care a intrat în mod obscur în posesia unui Conac, propietate deţinută de Sierra Leone, şi unde s-au organizat petreceri fastuoase nu recunoaşte că ar avea vreo implicare în Ordin, dar apare în imagini alături de Hugh Grant, Simon Cowell, Rothschild şi alte celebritati, tocmai în acel palat londonez către care se îndreaptă toate pistele jurnalisţilor de la Kernel.

 

Istoria Ordinului Secret al Libertarienilor pare la fel de interesantă ca intriga filmului. Această societate secretă în care sex-ul şi orgiile sunt obiect de activitate, există, şi poate istoria sa este la fel ca în nuvela, „Dream Story”, din 1926.  În anul 1999 carte a fost ecranizată, iar filmul Eyes Wide Shut a adus notorietate Ordinului, sau aşa cum vor unii din club să se creadă, în care membrii sunt nobili, faimoşi și care se dedau la orgii exclusive.

 

Omul din umbră

 

Kernel a identificat unele dintre oamenii din spatele unui grup care pretinde că găzduieşte partide de sex în cel puțin cinci locatii din Europa. În plus au descoperit o serie de trimiteri pe internet, inventate în încercarea de a țese o istorie de 1.000 ani de sex și mister, dar și legătura grupului ocult cu o adresă notorie în Londra, imobil deținut de un infractor condamnat și „fals lord” .

 

The Secret Order Of Libertines este numele unui website, bine conceput cu două cunoscute adese web : secretorderoflibertines.com și secretorderoflibertines.org . Site-urile sunt aproape identice, cu un simbol cheie alb, care se leagă la o hartă a Europei.

 

Pasiunea pentru bal mascat

 

După mai multe investigaţii jurnaliştii au descoperit că în spatele acestor site-uri se află Mark Hiley, un director de televiziune, care a realizat unele dintre cele mai iubite programe de televiziune pentru copii din lume.

 

Ancheta arată că Hiley a creat ceva chiar mai captivant decât „Tweenies” sau chiar „Eurotrash”, pentru care el a fost producător şi pentru site-ul The Secret Order Of Libertines. De altfel fotografiile publicate de Mark Hiley de Facebook, dezvăluie pasiunea sa pentru petreceri mascate.

 

Conacul orgiilor

 

Portland Place este una dintre casele cele mai faimoase clădiri din Londra. De-a lungul anilor, a fost locul în care Kate Moss a realizat o şedinşă foto catalogată ca fiind vulgară, unde Amy Winehouse a filmat la videoclipuri și , de asemenea s-au filmat mai multe cadre pentru filmul „Discursul Regelui”.  La 33 Portland Place e un conac cu peste 100 de camere și 24 dormitoare.

 

Fotografiile de pe site-ul Portland Place și cele de pe pagina de Facebook a lui Mark Hiley arată că acesta s-a fotografiat în acest loc. Este greu de dovedit totuşi că directorul de televiziune, iubitor de măşti şi draperii roşii, ar şi participat activ la orgiile sexuale organizate de societatea secretă, dar o sursă Kernel a confirmat că au fost invitaţi la petreceri şi personaje care nu fac parte din ordin.

 

Infractorul ce îşi zice lord

 

Un personaj notoriu Londra este strâns legat de întreaga poveste : Edward Davenport, cunoscut sub numele de Lord Edward Ormus Sharington Davenport, sau „Fast Eddie” .

 

Davenport este un infractor condamnat pentru fals, organizator de orgii și de societăţi oculte. El a organizat petreceri gigant, în imobile impunătoare, ar fi Longleat House şi Weston Park. Aproape 10.000 de adolescenţi bogaţi au participat la ele.

 

Edward Davenport a achiziționat 33 Portland Place prin mijloace neortodoxe. El a luat un contract de leasing pe proprietatea de la Guvernul din Sierra Leone. Conacul a fost folosit anterior de statul african pentru oficialii săi în Londra. Cu toate acestea, după războiul civil din Sierra Leone, falsul lord a susţinut că proprietatea îi aparţine.

 

Cu barca prin coniac Courvoisier

 

Davenport a pus casa cu cele peste 100 de camere la lucru. Conacul a găzduit petreceri somptuoase, şedinţe foto, lecţii  de dans, spectacole de moda şi film a fost cadrul în care s-au turnat nenumărate filme porno.

 

Una dintre cele mai faimoase poveşti care circulă în legătură cu ce se întâmpla în conac este cea cu Alex James care mergea într-o barcă printr-o cameră „inundată” cu 1.000 de litri de coniac Courvoisier.

 

Petrecerile date de Davenport de la Portland Place au avut printre invitaţi unele dintre figurile cele mai renumite din lume. Site-ul său, de asemenea, susține că Jessica Rothschild şi-a făcut petrecere de ziua ei în acest conac. Nu există însă nici o legătură clară că celebritățile menționate aici care să arate ca au şi participat la orgii, dar ele au fost asociate atât cu infractorul condamnat Davenport, cât și cu celebrul conac.

 

Norocul „lordului” Davenport s-a terminat în 2011, când a fost trimis la închisoare pentru spălare de bani, fraudă şi înşpelătorie. El a fost condamnat la șapte ani și opt luni de închisoare. Anumite surse au declarat jurnaliştilor, că în anul în care el a fost închis, au încetat şi invitaţiile la orgii sexuale în numele Ordinului Libertarienilor.

 

Există două explicații posibile, concluzionează Kernel: fie Ordinul Secret al Libertarienilor este o idee fantezistă creată de un personaj răutăcios în speranţa de a găzdui partide de sex, fie un infractor notoriu a creat club în care promitea orgii sexuale celor cu o pasiune pentru petreceri de
pravate.

 

(Sursa: evz.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here