Lesina toti baietii dupa Zeita Frumusetii

Saptamana aceasta admiram cea mai frumoasa fata din univers. Stim ca am mai spus asta si despre alte fete, dar atunci nu stiam de existenta acestei fapturi. Topul s-a schimbat! Anca Zainescu se numeste ingerul care ne face sa credem ca cineva, acolo sus, ne iubeste.

Acum vreo 24 de ani, parintii Ancai, Adonis si Afrodita, cel mai probabil, au decis sa aiba un copil. Zis si facut! Pe 21 august a venit pe lume faptura care avea sa schimbe standardele frumusetii. Tot ce stiam noi despre frumusetea unei femei s-a schimbat…Miss Romania? O coada de matura! Uita-te nitel la Ancuta! Angelina Jolie? Caricatura facuta cu mana stanga!

Rautociosii spun ca, de obicei, fetele frumoase nu sunt foarte destepte. Nu este si cazul Ancutei. Se pare ca zeita noastra are un creier “cat China”, deoarece in 2013, pe vremea cand dadea BAC-ul, tanara s-a aflat printre putinii elevi care au reusit sa obtina maxima.

Apropo de Angelina Jolie

“Pogorata” este, inca din 2010, intr-o relatie cu Brad Pitt. Nu cu Bradut ala batran, ci cu unul mai verde si mai roman. Asemanarea dintre cei doi este incredibila. Probabil si mamica lu’ domnu’ Pitt ar sta nitel pe ganduri daca ar vedea doua poze cu cei doi, alaturate. Adevarul e ca Anca nu merita nimic mai jos de Brad Pitt.

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here