Juriul MasterChef a selectat cei 24 de concurenți care intră în lupta pentru cei 50.000 de euro

Juriul MasterChef a selectat cei 24 de concurenți care intră în lupta pentru cei 50.000 de euro. Duelurile au continuat la foc continuu, contracronometru, în tensiunea concursului și sub atenta supraveghere a celor trei jurați, iar suprizele s-au ținut lanț până la finalul emisiunii.

Juriul MasterChef au selectat concurenții care intră în cursa pentru marele premiu. Concurenții au intrat pe rând în bucătăria MasterChef, la bancurile de lucru, iar timp de 60 de minute au avut de gătit un preparat ce se regăsea în preferințele lor. Povești de viață impresionate au fost prezentate în fața juraților, însă cei trei experți s-au lăsat impresionați doar de preparatele pregătite.

Juriul MasterChef a selectat cei 24 de concurenți care intră în lupta pentru cei 50.000 de euro

Printre exigențele și așteptările lui Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu s-a instalat și simțul umorului la masa jurizării. Chef Răzvan Exarhu nu ratează niciodată ocazia unei glume bune: „Aceste cotlete sunt dovada vie a vieții de apoi!”. Liviu Popescu i-a surprins pe concurenți cântând un cântecel din copilărie pentru a alege unul dintre preparatele puse pe farfuria de aperitive sau zicând: „Ia gustă și tu puțin din caracatița asta, te rog, poate am nimerit eu vreun os!”, iar Chef Samuel Le Torriellec a continuat jocul colegilor săi, derutând concurenții cu seriozitatea sa.

După ultimele dueluri în care creativitatea, gustul, îndrăzneala s-au regăsit în farfuriile concurenților, cei trei jurați au găsit cei 19 concurenți demni de a purta șorțul MasterChef și de a primi un loc în cea mai pasională competiție. Ultimii concurenți care au primit șorțul în urma duelurilor au fost: Cristi Lungu, Cristian Popescu, Marieta Matache, Vlad Sîrbu, Ana Demian, Sonia Turdean, Adrian Popescu, Robert Petrescu, Roxana Ciubotariu și Luca Mantovani.

Jurații de la MasterChef le-au mai oferit o șansă altor 10 concurenți

Dintre cei ce au fost respinși la etapa duelurilor, jurații i-au ales pe cei mai buni 10 pentru a le oferi o a doua șansă într-o cursă dificilă contracronometru pentru ultimele cinci șorțuri puse la bătaie, astfel încât să întregească de 24 de concurenți care merg mai departe spre marele premiu. Cei care au primit o nouă șansă au fost: Viorel Rizea, Sorin Bologa, Mihaela Nae, Loredana Anghel, Cristina Dragotă, Sorin Balaban, Sandra Drăghici, Alexandru Cucu, Dorel Suciu și Atena Ars.

 

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here