Julio Iglesias, reținut pe aeroport. Ce au găsit polițiștii în bagajele faimosului cântăreț

Celebrul artist Julio Iglesias a avut parte de o întâmplare neplăcută la Aeroportul din Republica Dominicană în timpul unei escale, când a fost reținut de autorități din cauza conținutului bagajelor sale. Artistul, sosind din Bahamas și oprindu-se pentru o scurtă escală la Punta Cana, a fost supus unui control amănunțit al bagajelor, care a condus la descoperirea unei cantități impresionante de alimente proaspete.

Problemele au început când autoritățile au deschis valizele lui Julio Iglesias și au găsit nu mai puțin de 42 de kilograme de alimente, printre care se numărau căpșuni, zmeură, afine, cireșe, roșii, sfeclă, țelină, fasole, spanac, salată verde, ciuperci, rucola și carne de pui. Acest lucru a atras atenția deoarece transportul de astfel de produse este interzis în Republica Dominicană și în multe alte țări, pentru a preveni contaminarea alimentelor.

Ministerul Agriculturii, prin Serviciul său de inspecție pentru carantină a plantelor, a raportat confiscarea acestui lot impresionant de alimente și a subliniat că acest tip de practică este ilegal în multe țări, inclusiv în Statele Unite.

Episodul a avut loc pe 10 ianuarie, iar artistul a avut de explicat autorităților de ce încerca să aducă o cantitate atât de mare de alimente interzise în Republica Dominicană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here