Judecătorul din cazul lui Liviu Dragnea se ABȚINE. Și-a dat seama după două termene că nu poate fi imparțial

Judecătorul care trebuia sa soluționeze cererea de strămutarea a lui Liviu Dragnea a realizat după 2 termene de judecată ca este lipsit de imparțialitate și a formulat cerere de abținere, astfel cauza a fost amânată pentru14 iunie 2021. Abia după ce se va judeca solicitarea de strămutare se va putea trece la judecarea solicitării de eliberare condiționată.

Fostul lider al PSD solicitase strămutarea dosarului în care se judecă eliberarea sa condiționată, pe motiv că judecătorul nu ar putea fi imparțial.

Judecătorul Benone ALin Răduinea, care trebuia sa soluționeze cererea de strămutarea a dosarului lui Liviu Dragnea a realizat după 2 termene de judecată ca este lipsit de imparțialitate și a formulat cerere de abținere, astfel cauza a fost amânată pentru14 iunie 2021

Mai jos minuta instanței:

”Solutia pe scurt: În temeiul art.68, alin.5, Cod de procedură penală, raportat la art.64, alin.1, litera f, Cod de procedură penală, admite declaraţia de abţinere formulată de judecătorul Benone-Alin Răduinea. În temeiul art.275, alin.3, Cod de procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 24.V.2021”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here