Jason Newsted, fostul basist al trupei Metallica, si-a scos la vanzare ferma din Montana. Ce pret cere pe proprietate

Basistul Jason Newsted, care a parasit grupul Metallica in 2001, a scos la vanzare ferma din Montana pentru aproximativ 5 milioane de dolari, potrivit Variety.

Ferma cu suprafata de 545 de acri cuprinde mai multe structuri, pe langa casa principala cu doua dormitoare si doua bai: casa administratorului, un apartament cu doua camere, o sera si doua magazii.

Interiorul resedintei este deschis, inalt, iar ferestre mari sunt dispuse de jur imprejur facand legatura cu natura. In centrul spatiului se afla un semineu impunator, iar intre elementele oferite se afla o biblioteca, precum si un studio de inregistrari izolat fonic, la demisol.

Muzicianul in varsta de 57 de ani nu s-a retras de cand a renuntat la Metallica. El a colaborat cu Echobrain si Ozzy Osbourne si a pus bazele proiectului Newsted, in 2012. El a fondat si casa de discuri Chophouse Records, in California.

Newsted traieste in principal in Jupiter, Florida, unde detine cel putin doua proprietati. Potrivit registrelor fiscale, el detine o casa in Kalamazoo, Michigan, iar anul acesta a platit 6,1 milioane de dolari pentru o vila in statul New York.

Jim Toth cu PureWest Real Estate si Christie’s International Real Estate se ocupa de vanzarea fermei din Montana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here