JAF la camionul Poştei. S-au furat banii pentru pensii. Atacul a fost dat de patru mascaţi, în stil mafiot

O masina de transport a Postei Romane a fost atacata joi dimineata, in judetul Neamt, de patru persoane mascate, care au luat, sub amenintarea unei arme, o parte din banii destinati oficiilor din judet.

Atacul s-a produs in apropierea comunei Bargauani, in jurul orei 7.30, cand masina Postei a fost blocata in trafic de doua autoturisme. Din acestea au coborat patru persoane, care i-au amenintat pe cei doi angajati aflati in masina Postei si au fugit cu o parte a banilor transportati de acestia, suma exacta nefiind cunoscuta deocamdata, au mai spus sursele citate.

Politistii ii cauta pe cei patru atacatori, insa cercetarile vor viza si o eventuala neglijenta in serviciu a celor doi angajati ai Postei Romane, potrivit acelorasi surse.

„Din fericire, cei doi angajați ai companiei nu au avut de suferit vatamari corporale. Compania colaboreaza cu autoritatile competente si isi manifesta increderea ca vinovatii vor fi adusi in fata justitiei. Activitatea Postei Romane se desfasoara normal in intreaga tara”, adauga Posta Romana

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here