JAF CA ÎN FILME: Șase gorile au smuls un BEBELUȘ din brațele mamei și L-AU ARUNCAT ÎN ȘANȚ

Pe drumul de la Suceava spre Feteşti, autoturismul unui cuplu, cu un copil de un an, a fost blocat cu maşini în care se aflau şase bărbaţi. Părinţii au fost bătuţi crunt, iar bebeluşul a fost scos din maşină şi aruncat într-un şanţ. Agresorii, care le-au furat 2.000 de euro, au fost prinşi de poliţie, relatează România TV.

 

Cei doi soţi mergeau de la Suceava spre localitatea Feteşti când au fost prinşi la mijloc de două maşini. Aveau bani la ei pentru că bărbatul se întorsese de curând, de la muncă, din Grecia.

„Când a ajuns în intersecţia Adâncata-Feteşti, l-a depăşit un Opel Corsa. O maşină mică cu două portiere, cu numere străine, l-a blocat din faţă, a mai venit o maşină din spate… a fost lovit, tâlhărit de toţi banii, i-a lovit soţia, copilul. Cred că a fost filat când a schimbat banii”, a povestit fratele victimei,la România TV.

 

„Când m-am dat jos din maşină m-a lovit cu un obiect în ochi, în cap, nu mai ţin minte că am căzut. Atât am văzut că a luat copilul şi l-a aruncat în şanţ. Mi-au luat 2.000 de euro”, a spus bărbatul tâlhărit.

Poliţia a dat alarma în tot judeţul şi i-a prins pe cei şase agresori. Aceştia susţin că a fost doar o răfuială în trafic, şi nu o tâlhărie. Poliţiştii vor sa afle acum dacă familia jefuită a fost filată de agresori înainte.

 

(Sursa: evz.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here