JAF ARMAT în plin centrul Iașului. Un bărbat cu o cagulă pe cap a prădat o casă de amanet

Foto: ziaruldeiasi.ro

Jaf armat, miercuri, la o casă de amanet din zona Hala Centrală, în plin centrul Iașului. Polițiștii fac cercetări.

 

Un bărbat cu fața acoperită cu o cagulă a intrat în casa de amanet înarmat cu un pistol și a amenințat pe cei doi angajați care se aflau înăuntru, un bărbat și o femeie. Mascatul a tras un foc, fără să rănească pe cineva. Sub presiunea amenințărilor, cei doi i-au dat bărbatului toate bijuteriile de aur pe care le aveau în amanet și 2.100 de lei.

Imediat după ce atacatorul a plecat din amanet, angajații au alertat poliția și au declanșat alarma. Echipajul de intervenție al firmei de pază a ajuns în 6 minute. Hoțul însă a dispărut printre blocuri.

Conform primelor descrieri, suspectul are 1,70-1,80 metri înălţime. Poliţiştii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și susţin că deja au un cerc de suspecţi.

La nivelul Poliţiei Municipiului Iaşi a fost constituită o echipă de anchetatori formată din ofiţeri, condusă de comisarul şef Adrian Stoian, adjunct al Poliţiei Municipale, pentru identificarea şi prinderea făptaşului. În momentul de faţă, bijutierul şi casiera casei de amanet sunt audiaţi de către anchetatori.

 

Dacă va fi prins, bărbatul va fi cercetat pentru tâlhărie. 

 

(Sursa: digi24.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here