Învăţături şocante pe site-urile "CREŞTINE": "Oamenii care trăiesc împreună, dar nu sunt cununaţi, mai periculoşi decât UCIGAŞII". Cum trebuie să fie PEDEPSIŢI

Internetul este o sursă de informaţii. Însă depinde de noi înşine cum filtrăm aceste informaţii, ce acceptăm ca fiind adevăr, ce catalogăm drept pamflet şi ce ajunge la capitolul „rebut informaţional”.

Trist este că au apărut mai multe site-uri care se pretind a fi creştine, care se adăpostesc sub umbrela ortodoxiei (dar despre care BOR nu cunoaşte nimic şi nu le recunoaşte) şi care dau sfaturi tinerilor şi persoanelor dornice să ducă o viaţă fără păcat.

Iată câteva exemple de „reţete” spre fericire:

– „Persoanele care trăiesc împreună, fără a primi taina cununiei, sunt mai păcătoase şi periculoase ca ucigaşii şi nu ar trebui să fie înmormântate în cimitir, alături de ceilalţi credincioşi”

– „Femeile care acceptă anestezia, sau orice alt calmant atunci când trebuie să nască greşesc şi comit un păcat, pentru că anestezia este unealta Diavolului, care îi fură femeii mântuirea, prin uşurarea chinului naşterii”

– „Fetele care au sâni mici nu trebuie să recurgă la <păcat> (operaţiile estetice), pentru că doar aşa testează cu adevărat dragostea iubitului. Dacă vor avea sâni mari, atunci dragostea dintre cei doi va fi carnală”

BOR susţine că a reclamat în repetate rânduri existenţa acestor site-uri care oferă oamenilor învăţături greşite şi propovăduiesc un Mântuitor al răzbunării.

 

 

 

 

 

Sursa: antena3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here