Învățătorul Constantin Șerban și-a dat demisia. Mesajul expediat colegilor este conspiraționist și conține greșeli gramaticale

Constantin Șerban și-a  depus vineri dimineață demisia de la catedra Școlii Gimnaziale „Mihai Codreanu” @ Cu o seară înainte, acesta le-a trimis colegilor un mesaj în care le spune că „a avut telefonul ascultat” și că „Cuieva nu i a plăcut că nu am fost demis”

Constantin Șerban și-a depus demisia, dar susține că a recurs la acest gest, fiind forțat de evenimente, construind o adevărată teorie a conspirației cu privire la cazul său.

Joi seară, învățătorul acuzat că a abuzat elevi fizic și emoțional a expediat un mesaj colegilor săi de la Școala Gimnazială „Mihai Codreanu” în care vorbește despre faptul că ar fi avut telefonul ascultat și despre faptul că gestul său reprezintă un gest de sacrificiu menit să salveze cariera directorului Daniela Nechifor.

Redăm mai jos mesajul expediat de acesta:

”Bună seara domnilor colegi, după evenimentele de azi țin să fac următoarele precizări: în toată acesta perioada am avut telefonul ascultat!  O parte din acesta înregistrare apărută azi a fost efectuată în ziua de 3 03 2021 ,când eram singur in clasa și i am răspuns unei rude apropiate ,la telefon. Era o discuție privata. Inregistrarea are secvențe din acea discuție Cine m a înregistrat? Unde a fost amplasat sistemul de ascultare? Eu , ieri  17 martie la ora 14,30 am plecat din școală, se poate vedea pe camere. S a creat impresia că eu am stat în școală și am făcut aranjamente! Niciodată nu m am ocupat de așa ceva!  Cuieva nu i a plăcut că nu am fost demis sau nu am ascultat de sfatul ” prietenesc” al unora sa mi dau demisia și au făcut ce au știut mai bine,azi.Pentru  a nu  prejudicia cariera unui director care a făcut ft multe lucruri in aceste 7 luni și are viitorul în fața ,am hotărât să mi dau demisia începând cu data de vineri, 19 martie.Multumesc membrilor Comisiei de cercetare disciplinara care au fost corecți și Onești,analizând obiectiv situația,verdictul fiind un”Avertisment”.Aceleași mulțumiri și membrilor CA.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here