Interviu cu Moș Crăciun (Kids Mania Iași) „Noi suntem cei care simțim tremuratul din mâinile și glasurile copiilor”

Încă din luna noiembrie, copiii din toate colțurile lumii se pregătesc să îi scrie lui Moș Crăciun pentru a fi siguri că și anul acesta vor primi cadourile mult dorite. Întâlnirea cu Mos Crăciun este magică și nu trebuie să lipsească de la nicio petrecere sau eveniment.

Părinții noștri obișnuiau să îl imbrace pe vecinul în Mos Crăciun, dar lucrurile s-au schimbat și putem apela la servicii de specialitate. Acum putem închiria un Moș Crăciun dornic să asculte poeziile micuților, dar și să mănânce fursecurile pregătite în cinstea venirii sale. Echipa Kids Mania Iași ne pune la dispoziție un Moș Crăciun blând și foarte priceput în discuțiile cu cei mici, astfel că va ști exact cine a făcut năzbâtii și cine a fost cuminte. Cât costă și cum decurge vizita Moșului aflăm de la Monica Chelaru, fondatoarea Kids Mania Iași, în rândurile de mai jos:

 

Cum v-a venit ideea acestei afaceri? Cum au fost începuturile?

 

Bună ziua în primul rând, mă numesc Monica Chelaru  și împreună cu soțul meu, Ionuț, am dat viața conceptului  „Kids Mania Iași”.

Este primul nostru „copil” ca să zic așa, pe lângă  ceilalți 2 care îi avem acasă, care crește pe zi ce trece cu dragoste, grijă, răbdare și multă muncă.

Deși pare ușor, să știți că această meserie de animator nu este una ușoară. Trebuie să fii mereu în tendințe, să poți să asculți nevoile copiilor și să oferim iubire și voie bună în orice situație.

Cum ne-a venit ideea? Nu știu să vă zic exact când, cum și de ce… Pur și simplu a fost o nebunie de moment. Spun nebunie deoarece aveam 21 ani când am început afacerea iar soțul meu 22.

Eu sunt absolventa a facultății de „Pedagogie primară și preșcolară” Alexandru Ioan Cuza din Iași. Am iubit din totdeauna copilașii și mi-am dorit dintotdeauna un job unde să pot fi mereu copil, să cânt  și să dansez, să mă joc și să aduc zâmbete pe chipurile tuturor, și iată că l-am găsit.

Cu un mic ajutor din partea părinților ne-am cumpărat acum 7 ani primele 2 costume, o mașină de baloane, un laptop și o cameră foto. Cam așa a pornit afacerea noastră.

Nu voi uita niciodată că „planurile de afacere”, numele firmei și tot ce visam noi, le – am scris  cu soțul meu într o seară, când mâncam o pizza în oraș,  pe un șervețel…

Ușor, ușor am investit tot ce am produs, inclusiv banii de la nuntă, căci în acel an am avut și nunta, am căutat oameni dragi care să ne fie alături, să pună suflet ca și noi în acest concept. Ne-am străduit și ne străduim mereu să iasă totul impecabil iar cei mici să rămână cu amintiri pe viață. Și zic eu că ne iese destul de bine ♥

 

Ce servicii oferiti? Care este cel mai solicitat serviciu?

 

Suntem o echipa tânără, avem lângă noi oameni minunați cu ajutorul cărora reușim mereu sa crestem acest business.

Oferim servicii complete pentru petrecerile de copii. De la șervețele, sonorizare, mașină de baloane, animație, fotograf până la tort și mâncare, dacă este cazul. Ne deplasăm în locația aleasă de client cu personajele mult îndrăgite de copii. Avem o gamă variată de costume, undeva în jur de 80… Le-am cam pierdut numărătoarea .

In egala măsură  ne mândrim cu ursitoarele nostre pentru botez care personalizează fiecare eveniment și aduc un strop de magie și poveste petrecerilor de botez.

În momentul de față cel mai solicitant serviciu este cel cu Moș Crăciun.

Organizăm  petreceri tematice de Crăciun  pentru serbările de la grădiniță, pentru copilașii angajaților din firmele din Iași și din împrejurimi precum și vizita Mosului nostru drag în noaptea de Ajun și nu numai.

Cu alte cuvinte aducem distracția unde vrei tu!

 

Cât costă vizita Moșului în seara de Ajun? Cum decurge întâlnirea cu Moșul?

 

Prețurile variază de la 200 lei până la 300, 350 lei…

Părinții sună din timp, își fac rezervare telefonică, ne oferă câteva date despre copilași iar apoi ne vedem la locație.

Moșul merge mereu pe teren împreună cu un spiriduș sau o crăciuniță care îl ajută să împartă cadourile celor  mici și să relaționeze cu ei.

Fiecare întâlnire e unică, de aceea îmi e greu să detaliez cum decurge o întâlnire. Ca idee ne simțim mereu norocoși căci noi putem simți cele mai sincere emoții, putem auzi cele mai arzătoare dorințe și primim cele mai dulci îmbrățișări. Noi suntem cei care simțim tremuratul din mâinile și glasurile lor. Nu putem fi mai norocoși de atât.

 

Ce planuri de viitor aveți?

 

Pe viitor ne dorim să creștem la fel de frumos că și până acum.

Începând de acum 2 ani am scos pe piața conceptul de Kids Corner, spațiul de joacă mobil, instalat în orice restaurant din Iași dorește clientul și nu numai, care le permite adulților să se simtă bine și să se relaxeze, iar cei mici să aibă ocupație fie cu atelierele de creație desfășurate de noi, fie în cadrul spațiului amenajat cu gonflabile, căsuțe, mașinuțe, spațiu cu bile etc.

Ne dorim să creștem acest concept și să prindă și mai mult contur astfel încât cei mici să vină și ei cu drag la petrecerile celor mari, să se simtă bine fără telefoane, tablete și alte gadgeturi.

Aceștia suntem noi! Vă mulțumim mult pentru atenția acordată Echipei Kids Mania și va dorim sărbători liniștite și pline de magie.

Nu uitați că în perioada această TOȚI SUNTEM COPII!

Crăciun fericit!

Telefon:

 1. 0744261004 Chelaru Monica
 2. 0745937753 Chelaru Ionut

E-mail:

 1. contact@kids-mania.com
 2. kids.mania@ymail.com

Online îi găsim aici:

 1. www.kids-mania.com
 2. www.kids-mania.info
 3. http://blog.kids-mania.info
 4. http://invitatii.kids-mania.com
 5. www.facebook.com/kidsmania.iasi
 6. www.twitter.com/kids_mania_iasi
 7. https://www.youtube.com/channel/UCCJCwkZarNSxr9hnPzGCnYw

 

Andrei VILICHE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here