Întâlnire previzibilă! Iulia Vântur l-a întâmpinat pe Salman Khan la sosirea în România

Celebrul actor indian Salman Khan a ajuns ieri, în jurul prânzului, în România, aterizând pe Aeroportul Otopeni! În acest timp, pe un aerodrom particular de lângă Băneasa îl aştepta nerăbdătoare nimeni alta decât frumoasa Iulia Vântur, despre care presa indiană a tot speculat că ar fi iubita lui. Cei doi s-au urcat într-un elicopter şi au decolat în trombă!

 

Starul de la Bollywood a ajuns în ţara noastră în jurul orei 12.00 pe Aeroportul Otopeni, apoi a plecat spre un aerodrom particular din apropiere de unde s-a urcat într-un elicopter. El va turna, în ţara noastră, mai multe scene pentru peliculă “Jai Ho” (Mental), un film produs în colaborare cu casa de producţie românească “Family Film”.

 

 

 Salman Khan așteptând elicopterul la Băneasa

Starul s-a întâlnit la aerodromul particular cu frumoasă blondă, care a venit cu maşina personală până la uşa elicopterului, îmbrăcată într-un palton alb cu negru şi cu capul acoperit! Iulia s-a urcat alături de Khan în elicopter şi au decolat amândoi într-o călătorie… deasupra României!

 

Iulia Vântur urcând în elicopter

Iulia Vântur a petrecut câteva luni bune anul acesta în India, presa de acolo speculând că, în acea perioadă, ea ar fi devenit iubita lui Salman Khan.

 

(Sursa: vipmonden.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here