Înregistrare bombă. Învățătorul abuzator, protejat politic: „Farcaș mai are de stat trei săptămâni”. ”Noi o protejăm pe directoare” (AUDIO)

Înregistrări bombă: învățătorul Constantin Șerban a fost surprins când aranja votul înaintea ședinței de CA în care s-a discutat sancționarea sa pentru abuzurile împotriva elevilor @ Consilierul județean al PNL vorbește despre cum asigură protecției directoarei școlii, Daniela Nechifor, și despre schimbarea șefei ISJ, Genoveva Farcaș, cea care a cerut înlăturarea lui de la catedră @ Constantin Șerban: „Ea, mai are trei săptămâni de stat, o lună, Farcaș… Da, așa o să fie pentru că noi o protejăm pe directoare…” @ „Idioata asta de Farcaș a chemat-o pe directoare acuma să-i spună să direcționeze Consiliul de Administrație…” @ „Țermure, aia din Primărie, o să se abțină” @ Învățătorul Constantin Șerban despre un părinte: „O țigancă care făcea ieri scandal. Astăzi nu a venit copilul la școală” @ Consiliul de Administrație a decis aplicarea unei sancțiuni extreme de blânde: diminuarea salariului cu 15% @ Șerban mai dezvăluie că se bucură de sprijinul celor doi adjuncți ai ISJ: Luciana Antoci și Laurențiu Năvodaru

 

Ascultă aici ÎNREGISTRAREA AUDIO

 

7IAȘI a intrat în posesia unei înregistrări audio, în care este surprinsă o discuție a învățătorului Constantin Șerban cu câteva minute înaintea ședinței Consiliului de Administrație al Școlii „Mihai Codreanu” în care s-a discutat sancționarea sa.

Șerban discută la telefon cu o persoană căreia nu-i cunoaștem identitatea și căreia îi explică cum a aranjat votul de înaintea ședinței. Consiliul de Administrație are următoarea componență:

Preşedinte CA: director, prof. Nechifor Daniela

Membri C.A.:

– reprezentanți din partea cadrelor didactice: prof. Chiroșcă Mihaela Miuța, prof. înv. primar Costiniuc Ionela

– reprezentanți din partea Comitetului de părinți pe școală: Holicov Ana-Maria, Hîncu Veronica

– reprezentant al Consiliului Local: prof. înv. primar Șerban Constantin

– reprezentant al Primăriei: Țermure Georgeta

„Idioata asta de Farcaș a chemat-o pe directoare”

Conversația durează aproximativ 8 minute și debutează cu o insultă la dresa inspectorului general al ISJ, Genoveva Farcaș, cea care a cerut public demiterea lui Constantin Șerban. Consilierul PNL dezvăluie interlocutorului strategia pe care avut-o pentru a-și salva pielea în ciuda faptelor oribile comise la catedră.

„Idioata asta de Farcaș a chemat-o pe directoare acuma să-i spună să direcționeze Consiliul de Administrație… Da, da’ cum… Păi, sigur, sigur…

Ce delict am comis eu?! Nu văd ce delict să fi comis eu… O înregistrare care este trucată. Da, asta e! Foarte bun, foarte bun. Dar, nu asta e problema…

Ea e foarte nedumerită că a dat declarația aia așa de aiurită. Înțelegi? Și vrea să se asigure că totul va fi cum spune ea”

Farcaș mai are trei săptămâni de stat. Noi o protejăm pe directoare

Ascultă aici ÎNREGISTRAREA AUDIO

Șerban mai povestește că soarta șefei ISJ a fost decisă la nivel politic, în interiorul PNL, și că aceasta urmează să fie schimbată Ba mai mult, acesta dezvăluie amănunte și despre protecția pe care o asigură directoarei Daniel Nechifor.

„Da, bun… Acuma, directoarea. Nuuuu, pe directoare nu o poate demite. Dar, poate să-i trimită un control, un audit managerial, foarte simplu.

Ea, mai are trei săptămâni de stat, o lună, Farcaș… Da, așa o să fie pentru că noi o protejăm pe directoare… Exact, exact, exact… Și ce o să facă 7est (7IAȘI – Constantin Șerban face o confuzie – n.r.). O să se ducă după doctorița Holicov? O să le urmărească pe doamnele astea?

Eu îi simt… Sunt doi părinți care se văd… Ionela, doamna Holicov, Hâncu. Eu, dar nu am voie… Directoare… Și Țermure. Țermure se abține, directoarea votează pentru. Și aici trebuie să fie două treimi. Din șapte, șase… Din șapte, că nu din cei prezenți… Din total, două trei înseamnă cinci. Cinci, cinci… trebuie să voteze împotrivă. Păi, fără mine nu au… Dar, eu nu am voie să votez. Țermure, aia din Primărie, o să se abțină. Știu sigur că aia se abține și-s numai patru. Dacă-i cu jumătate plus unu, câștigăm… Nu, ceilalți patru votează cu mine. Nu știu cum e… o să vedem… O să discut cu… Nu, nu, astăzi nu…”, mai spune Șerban în discuția sa.

Șerban despre părintele unui elev: „O țigancă făcea ieri scandal”

În aceeași convorbire, Șerban o numește pe mama unei eleve „o țigancă care făcea scandal”. Acesta mai arată că intenționează să o acționeze în instanță pe șefa ISJ și că va fi sprijinit în acest demers de către cei doi adjuncți, Luciana Antoci și Laurențiu Năvodaru.

O țigancă care făcea ieri scandal. Astăzi nu a venit copilul la școală, dacă nu cumva l-a pus la un post de televiziune

Ieri a fost spectacol aici… O nesimțită, domnule o nesimțită. Am făcut cu copilul ăla prin telefon. Numai eu știu. Să vină să ia tabletă, dar nu a venit. Nu avea cu ce să scrie. I-m cumpărat stilou…

E complicat, dar o voi da în judecată pe Farcaș. Pe ea, pe persoană, pentru abuz de putere. Daaaa și pun martori pe cei doi adjuncți. Oricum, e obligată să semneze o hârtie. Nu, nu s-o certat cu ea

Nu, nu, asta o să fie complicat pentru ea. Vom vedea”

Lider PNL Iași la catedră: a pălmuit o elevă și a făcut-o „butoi”. Mama fetei reclamă mușamalizarea cazului

(AUDIO) Elevi de clasa a II-a, terorizați de învățător: „Vin și te iau de niții aia!”, „Te ia mama dracului”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here