Inna A ISTERIZAT Mexicul! Fanii S-AU CĂLCAT ÎN PICIOARE pentru ea

Inna este o cântăreaţă adulată nu doar în România, ci şi peste hotare. Şi mai ales în Mexic, acolo unde admiratorii ei ar da orice ca să o poată vedea, atinge sau pentru a-i lua un autograf.

 

Imaginile surprinse la cel mai recent concert la Innei în Mexic, mai exact în Mexico City, sunt de-a dreptul spectaculoase. O sală plină până la refuz de oameni care îi strigă numele în delir sau străzi pline de fani care aleargă după Innaşi care practic se calcă în picioare pentru a ajunge cât mai aproape de ea. Un montaj realizat de curând în Mexic a fost postat pe pagina de Facebook a Innei, care se mândreşte foarte mult cu atmosfera pe care reuşeşte să o creeze de fiecare dată în rândul admiratorilor sud-americani.

 

 

Inna a susţinut un concert şi la Acapulco, unde a fost foarte bine primită de admiratorii ei din America Latină. Cântăreaţa a apărut în faţa fanilor ei mexicani îmbrăcată într-o fustă scurtă de culoare roşie, iar în partea de sus nu a purtat decât un sutien de culoare neagră, înnebunindu-i pe admiratori cu decolteul ei. De altfel, presa locală a remarcat ţinuta artistei, afirmând că Inna s-a ţinut de cuvânt şi a adus o doză de senzualitate pe scenă, pentru admiratorii ei, care au fost în delir.  Video aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here