În Iași nu găsești o alta. Asta-i place și lu’ tata

Vi s-a întâmplat vreodată să vedeți o fată și să știți că o să fiți împreună pentru totdeauna? Mie mi s-a întâmplat azi. Azi, când am văzut-o, doar în poze ce-i drept, pe Ioana Alexandra. Am știut că o să fiu pe veșnicie al ei…prieten…pe Facebook…dacă îmi acceptă prietenia. M-am îndrăgostit ca un nebun de această făptură și nu mi-o pot scoate din cap oricât aș încerca.

De ce oare, de ce oare?

Pentru că seamănă cu femeile care mi-au marcat copilăria. Nu mă refer la tanti Rodica de la 3 care prăjiturea, ori la Margareta Nistor, vocea inconfundabilă din spatele tuturor filmelor ce au fost vreodată dublate.. Mă gândesc la Baywatch și la tot felul de reclame care m-au să mă simt minunat, deși eram singurel. Hai, că știți cu toțiiunde bat.

Oricum, prezența ei divină aduce prospețime în memoria colectivă a noastră, a celor singurei. Are ceva din Loredana Chivu, acea fată superbă care se flutura pe emisiunile nocturne ale colegului Capatos.

De altfel, Ioana Alexandra ne dă de gândit cu o cugetare adâncă, dintre chiuvetele de la toaleta femeilor: “enjoy every momkent of your life”. Altfel spus, buda este o descătușare, fie că e treaba mică, fie că e treaba mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here