Ilie Năstase se însoară! Din nou

Fostul tenisman Ilie Năstase şi iubita sa Brigitte Sfăt şi-au depus actele de căsătorie la Serviciul de Stare Civilă de la Direcţia de Evidenţa Persoanelor Timişoara.

Directorul Direcţiei de Evidenţa Persoanelor Timişoara, Vasile Tărciatu, a declarat, marţi, că fostul tenisman Ilie Năstase şi iubita acestuia, Brigitte Sfat, şi-au depus actele în vederea căsătoriei, la Timişoara, informează Mediafax.

„Ei au depus actele în 24 mai. Noi avem obligaţia să facem publicaţia căsătoriei. Dacă este făcută publicaţia, înseamnă că în zece zile se pot căsători, dar am înţeles că n-au fixat data. Trebuie doar să nu fie mai devreme de zece zile şi să nu expire certificatele medicale. Oricum, dacă expiră certificatele, pot aduce altele. Au ales Timişoara (pentru a-şi depune actele – n.r.), dar mai nou, potrivit Codului Civil, se pot căsători şi în altă parte, în ţară. Cred că motivul pentru care au ales Timişoara este legat de viitoarea soţie a domnului Ilie Năstase, mă gândesc că ea are familia aici”, a afirmat Tărciatu.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt formează un cuplu din anul 2010. Amândoi au mai fost căsătoriţi. Ilie Năstase are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt are doi copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here