IAȘISTING a achiziționat cea mai mare flotă de mașini electrice din afara Bucureștiului

Grupul de firme IAȘISTING a lansat astăzi la sediul Renault BRAS Iași campania VERDE PENTRU IAȘI. Cei de la IAȘISTING au marcat astfel înlocuirea parcului auto al grupului de firme cu 25 de autoturisme electrice Renault Zoe pentru un business mai eficient și un oraș mai puțin poluat. La eveniment a participat directorul Renault România dar și personalități de pe scena politică și din mediul de afaceri din Iași.

Valoarea de piața a celor 25 de autoturisme este de aproximativ 750.000 de euro fără eco-tichetul de 45.000 de lei oferit prin programul Rabla Plus la achiziția unui autoturism 100% electric. Este cea mai mare flotă de mașini electrice vândute de către Renault unei companii din afara Bucureștiului. De asemenea, Renault România a asigurat și cate stație de încărcare pentru fiecare Renault Zoe achiziționat de IAȘISTING.

Omul de afaceri Viorel Blăjuț, patronul grupului de firme IAȘISTING, îndeamnă antreprenorii români la consolidarea și înlocuirea parcurilor auto, prin achiziția de autoturisme electrice pentru un mediu mai puțin poluat și pentru un business mai eficient. De asemenea, Viorel Blăjuț a anunțat demararea unui nou proiect „verde” pentru comunitate:

„În primăvară vom demara un nou proiect pentru comunitate, un parc de aventură pentru copii și o tabără școlară, totul într-un mediu natural. Vrem să aducem copiii spre verde, spre natură, spre mediu”, a declarat Viorel Blăjuț.

Prezent la eveniment, Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, a ținut să mulțumească reprezentanților Renault România și omului de afaceri Viorel Blăjuț:

„Este o bucurie și o onoare pentru județul nostru că cineva a avut curajul și ambiția să treacă de la tot ce era tradițional și vechi la ceea ce va însemna viitorul nu doqar în ceea ce privește transportul ci viața noastră spre verde.”, a declarat Costel Alexe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here