Hillary și Bill Clinton, divorţ de 120.000.000 $

Hillary Clinton, 65 de ani, este supărată că Bill, 66 de ani, a refuzat să facă testul de paternitate şi a decis să intenteze divorţul. Conform revistei Globe, acesta îi va aduce o avere, 120 de milioane de dolari.

 

“Divorţez dacă nu faci testul de paternitate!”, îi spunea Hillary Clinton soţul ei în luna mai, atunci când a izbucnit scandalul în care fostul preşedinte al SUA era acuzat că ar avea un fiu cu o prostituată. Extrem de revoltată pentru noua umilinţă, Hillary a vrut să afle adevărul, fapt pentru care l-a ameninţat pe soţul ei că divorţează dacă nu face un test de paternitate pentru a-i dovedi dacă tânărul e sau nu copilul lui.

 

Şi-a făcut operaţie estetică la faţă

 

Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Bill Clinton refuzând să-i îndeplinească dorinţa, jurnaliştii de la revista Globe au aflat că Hillary a luat deja o hotărâre, urmând să depună actele pentru divorţ. O despărţire care îi va aduce fostei secretare de stat din administraţia Obama suma de 120 de milioane de dolari. Bani suficienţi pentru noua viaţă pe care vrea să o înceapă Hillary. În acest sens, ea şi-a şi făcut, conform Globe, şi o operaţie estetică la faţă, care să o întinerească.

 

(Sursa:libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here