Halep schimbă antrenorii pe bandă rulantă

Cea mai bună tenismenă din România a luat decizia de a rupe colaborarea cu tehnicianul suedez Thomas Hogstedt și va lucra în continuare doar cu Victor Ioniță

După ce a triumfat la turneul de la Shenzen (China), la începutul anului, Simona Halep s-a retras de la Sydney i a atins faza sferturilor de finala la Australian Open. Imediat dupa aventura de la Melbourne, tenismena constaneanca s-a întors în România pentru jocul cu Spania, din Fed Cup, scor 3-2.

Ieri, cea mai bună jucătoare „tricoloră” a decis să renunțe la serviciile antrenorului suedez Thomas Hogstedt, cel care a lucrat de-a lungul timpului cu nume sonore ale „Sportului Alb” precum Caroline Wozniacki, Maria Sharapova si Na Li, dar și cu germanul Tommy Haas.

Românca îl angajase pe Hogstedt doar pentru primele trei turnee ale acestui an i se va pregăti în continuare alaturi de tehnicianul Victor Ionță. Mai mult, Simona a anunat la scurt timp dupa victoria în fața ibericelor că va lua o decizie în privința antrenorului suedez în vârsta de 50 de ani înainte de startul turneului de la Dubai, care va începe pe 16 februarie.

Fără străini în noua formulă

Pâna la despărțirea de Thomas Hogstedt, Simona Halep a mai fost pregătită de-a lungul timpului de Nicușor Ene, Ioan Stan, Andrei Mlendea, Firicel Tomai, Wim Fissette și Daniel Dobre.

Astfel, noua echipă a ocupantei celei de-a treia poziții în ierarhia mondială este alcătuită din Virginia Ruzici (manager), Victor Ioniță (antrenor) și Theodor Cercel (preparator fizic).

 

 

 

 

Sursa: evz

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here