Hăitaşii lui Lăzescu o demască pe monstruoasa marxistă Cozet Kinky-Raw

Dacă nu ştiaţi, puteţi afla din ziarul mega-quality al marelui analist de politică externă Al. Lăzescu – GDS : şefa USR-iştilor bahluiezi, deputata Chichirău, e naşpa tare, fiindcă în America a lucrat pentru campania electorală a lui Bernie Sanders. Care, precum ne zice gazeta lăzească, e un fel de cvasi-monstru stîngist, cam ca Stalin şi Mao, ptiu-ptiu, duc’s-ar pi pustii …

E drept, deontologii nulii n-au făcut această dezvăluire şocantă într-un articol de informaţie sau de analiză, ci într-un textuleţ de la rubrica de băşcălie ” Puls „. Că, vorba aia, doar n-o să-şi spele acoperiţii SIE rufele în public, chiar dacă fac parte din tabere diferite. Un avertisment glumăreţ e de-ajuns, pentru cine are urechi să audă. Plus că paralele plătite de USR pentru publicitatea electorală nu strică niciodată.

Deci, să fie clar : problema istericei Chichirău nu-i că a făcut, timp de cîţiva ani, un blat greţos cu primarul mafiot Chirica ( n-am zis nimic de camaraderia pe bază de ordin SIE … ), ori că se comportă ca o baroneasă pesedistă în fruntea filialei USR, ci că a lucrat pentru Bernie Sanders. Băăi, lăzeştii nulii, ce v-au pus ăia în raţia de hrană pentru luna asta ? Cre’că v-au dat din furajele pentru ferma de curcani SIE, la cît de penibili aţi ajuns. Curcani pitici, model ” Lăzescu 0,007 „.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here