Haimana în haine de politician. Secretarul executiv al PDL Argeș și-A BĂTUT IUBIA, A STROPIT-O CU BENZINĂ și A AMENINȚAT CĂ-I DĂ FOC

Un politician din Argeş şi-a bătut iubita, a stropit-o cu benzină şi a vrut să-i dea foc, potrivit ph-online.ro.  Bărbatul ar fi recurs la acest gest chiar de ziua iubitei lui. Tânărul este fiul fostului prefect de Argeş şi este cunoscut pentru afacerile controversate pe care le are în judeţ.

 

Traian Tamaga, 37 de ani, ocupă de aproape doi ani funcţia de secretar executiv al PDL Argeş. Faima lui datează însă de mulţi ani, graţie afacerilor controversate şi mult mediatizate derulate în judeţ.

Traian Tamaga urma să se căsătoarească în luna august cu fiica unui infleunt om de afaceri din judeţul Argeș. Vinerea trecută însă, politicianul i-a făcut femeii un cadou pe care cu greu îl va uita.

 

Aflată în Bucureşti şi pregătindu-se de o ieşire cu fetele, tânăra s-a trezit cu logodnicul ei la uşă. Nu cu un buchet de flori, ci cu pumnii strânşi şi cu un chef teribil de scandal. După ce i-a aplicat o bătaie soră cu moartea, Traian Tamaga a stropit-o cu benzină şi a ameninţat-o că îi dă foc, că o arde de vie, că o omoară.

 

Femeia a reuşit să se refugieze într-o cameră a apartamentului, de unde a reuşit să îl sune pe fratele său, iar acesta a alertat poliţia. Victima a fost dusă la spital cu mai multe leziuni şi un traumatism facial. Nu a necesitat internarea.

 

(Sursa: rtv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here