Gerard Butler, implicat în acțiunile unei asociații umanitare care asigură hrana copiilor orfani din România

Dacă în privinţa relaţiei cu românca Mădălina Ghenea lucrurile nu par să stea chiar pe roze, totuşi, pentru actorul Gerard Butler, România continuă să ocupe un loc special în sufletul lui. Motivul? El a dezvăluit recent că, alături de o organizaţie din Scoţia, Mary’s Meals, asigură hrana câtorva sute de mii de copii orfani şi bolnavi din întreaga lume, inclusiv din câteva centre din ţara noastră.

 
Succesul uriaş în carieră nu-l împiedică pe scoţianul Gerard Butler, 43 de ani, să uite de actele caritabile. Astfel că, deşi nu prea vorbeşte despre aceste gesturi, el a dezvăluit recent într-o revistă destinată bogătaşilor de pe tot mapamondul că este implicat puternic, alături de fundaţia Mary’s Meals din Scoţia, ţara lui de baştină, în ajutorarea copiilor bolnavi şi înfometaţi.

 

“Dacă în urmă cu ceva ani Mary’s Meals asigura câteva sute de porţii de hrană unor copii amărâţi din ţări sărace, acum sute de mii din copii din Malawi, Liberia şi Haiti pot mânca pe săturate. Şi copiii din România beneficiază de ajutor. Fundaţia a construit case de tip familial (casa Iona sau Casa Bannatyne), unde orfanii sau bolnavii de SIDA sunt îngrijiţi şi hrăniţi”, a dezvăluit “spartanul”. De altfel, starul a menţionat că în perioada imediat următoare va pleca spre Liberia, pentru a ajuta la împărţirea porţiilor de mâncare.

 

 

Mădălina vine să-şi lanseze filmul

Aflată în plin turneu de promovare a filmului “Dom Hemingway”, în care a jucat alături de Jude Law şi de Demian Bichir, Mădălina Ghenea va face un popas şi în România, la finalul acestei luni. Ea va lansa, la Bucureşti, celebra peliculă care i-a deschis drumul la Hollywood.

 

Deşi criticii de peste Ocean nu au fost prea miloşi cu respectiva producţie, considerând-o exagerată şi plictisitoare, frumuseţea româncei noastre a fost îndelung lăudată.

 

(Sursa: libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here