Generalul Adrian Ciocârlan, directorul adjunct al SRI, ar urma să fie demis și audiat la DNA în dosarul lui Coldea

Potrivit surselor Realitatea Plus, ar urma demiterea generalului Adrian Ciocârlan, adjunct în cadrul SRI. Mai mult, Ciocârlan va fi audiat la DNA în dosarul lui Coldea.

Totodată, potrivit sursei citate, ar urma și o decizie cu privire la soția lui Florian Coldea, ofițer și șefă a Centrului de Psihologie al SRI.

Având în vedere scandalul în care  este implicat soțul său, va decide dacă va rămâne în cadrul Serviciului Român de Informații.

Astfel, transmite sursa menționtă, se așteaptă undă verde pentru plecarea lui Ciorcârlan din funcția de conducere de la SRI, iar propunerea ar fi ajuns deja pe masa președintelui Klaus Iohannis, cel care poate face această schimbare.

Înlăturarea lui Ciorârlan, care a fost menționat în dese rânduri drept un apropiat al generalului Florian Coldea, ar avea legătură cu o iminentă convocare a generalului la DNA, pentru audieri în dosarul generalilor Coldea și Dumbravă.

Dezvăluirile unui fost șef SPP în 2018

În 2018, un fost şef al SPP vinea cu dezvăluiri şocante din cadrul SRI. În prim-plan se regăsea, Florian Coldea şi, surprinzător, adjunctul directorului SRI, Adrian Ciocîrlan.

Dumitru Iliescu susţinea, într-o postare pe Facebook, că deşi a fost demis, Coldea încă trage sfori în cadrul serviciului, iar drept dovadă, fostul şef al SPP vinea cu amănunte cu privire la o întâlnire între generalul Coldea şi adjunctul Ciocîrlan.

„Domnul general Ciocarlan face parte si domnia sa din Statul Paralel, colaborand intens cu domnii Maior, Coldea si Dumbrava în soluționarea „corespunzătoare” a problemelor din câmpul tactic numit JUSTIȚIE.”, spunea Dumitru Iliescu, care susţinea că are în vedere chiar sesizarea comisiilor parlamentare în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here