Fotbal la muzeu, cu tanti Aurica în poartă

A’ apărutără pe net nişte poze care ar face să moară de inimă rea Circul Klutzky, la pachet cu Casa de Cultură a Căldărarilor din Strehaia, plus Clubul dă Ursărie Aerobică ” Jean-Jacques Rusu & Ludvig Van Dram Stănescu ” : derectoarea Muzeului Municipal, mătuşa pensionară Aurica Ichim, alături de nişte fotbaliatori de la Poli Iaşi, adică echipa patronată, pe banii noştri, de primarele Chirica.

Unii cîrcotaşi au comentat cam acid, că, cică, ce are fotbaliatura cu prefectura şi muzeul cu cimpanzeul ? Redacţia paginii noastre, care ştie că fotbalul şi cultura sînt adesea vecini de bloc, o încurajează însă pe tanti Aurica să continue pe acest drum curajos, făcîndu-i chiar şi o propunere în acest sens, pentru o viitoare sesiune foto : echipa de curling a primăriei.

Nu vă gîndiţi la chestii indecente, curlingul e un sport olimpic, în care se întîmplă cam aşa : cineva lansează pe gheaţă un soi de puc uriaş, iar colegii de echipă freacă gheaţa în faţa maxi-pucului, cu nişte spălătoare de podele, ca să ajungă chestia aia într-un punct anume.

Ce poză frumoasă ar ieşi, în Muzeul Figurilor de Seară, cu tanti Aurica înconjurată de echipa de curlingişti a primarului Chirica, în frunte cu vedetele Şandru, Postolea, Buraga, Andronache … Iar la categoria ” old boi ” – veşnicul Adi Cristi, căpitan de echipă şi antrenor la Academia de Curlingism ” Moses Rosen & Adrian Păunescu „.

Ar merge şi un clip video de promovare dublă, a muzeului şi a echipei de curling primărez : Şandru lansează pe gheaţa mega-pucul ( sau mega-mucul, dacă e made in PLUS ), alde Postolea, Buraga, Andronache & Co freacă gheaţa & menta, în timp ce tanti Aurica recită, cu voce caldă, răsunătoare ( ca în vremea cînd era activistă a Partidului Comunist ), poezii închinate tovarăşilor Nicolae Ceauşescu şi Mihai Chirica.

Mult suptces, stimaţi tovarăşi ! Campionatul Mondial e al vostru ! Curlingăria salvează primăria !

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here