Foaie verde foi de struț, iaca, alt mediocruț

 

Ca să fie clar ce somnități plantează lăberalii la minixterul culturii, sub minixtrul semi-manelist di la Sușeava cea a’ naibii de buci-covineană, fluturistă & pseudo-austro-ungăreză : după cîntăciosul tenorache de la opera bahluieză, a fost uns secretar de stat și de umblat un alt mediocru cu franjuri, sinecurist multiplu al bugetului public – fostul director USL-ist al Ateneului Tătărași, în perioada arestatului Gigi Nichita, Liviu Brătescu pe numele lui de săvănțel istoricos.

Marea ,, reializare ,, a acestui mălai-mare lăberal e că s-a ciocnit în bătălia electorală de la Roman, acum ceva ani, cu diva băsistă Elena Udrea, și n-a făcut pe dumnealui, în izmene. În rest, omul e un mediocru tipic, vorbitor logoreic pe orice temă și halitor de plăcinte bugetare de unde apucă, cu amîndouă mîinile.

Între Brătescu și un pesedist de același calibru, deosebirea e mai mult de ambalaj lexical, în rest – USL / face ordine ! Aceeași obișnuință a suptului la ugere de stat multiple, acceași constipație mentală cu ramă de broderie flamandă & flămîndă, aceeași morgă de academician din fundul curții, cum o cotești pe după perj ( spre stînga sau spre dreapta. în funcție de doctrină, desigur ).

Dar, vorba ‘ceea, din coadă de Fenechiu nu mai faci în veci sită de mătase, și nici din ucenic de Al. Zub – harapnic, ba încă să mai și pocnească.

Mulțumim, deci, din inimă & duoden, mărețului PNL !

Orban și duhul tungus / Cultureală ne-au adus !

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here