Florin Cîțu a răbufnit după reclamația depusă de PSD la CNA: ‘O prostie mizerabilă. Ciolacu a spus despre mine că ar trebui să fiu împușcat’

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a calificat drept „o prostie mizerabilă” reclamația depusă de PSD la CNA, în care-l acuză pe Klaus Iohannis că din postura oficială face campanie electorală pentru PNL, la ore de maximă audiență.

„O prostie mizerabilă. Acum câteva zile președintele PSD Sector 3 a pus o poză îngrozitoare despre președintele României. Nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu că face vreo sesizare la CNA, nu am văzut că-l dă afară din partid. Nr 2 de pe liste la București (Daniel Tudorache – N.R.) este anchetat de DNA. Nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu să îl dea afară sau să sesizeze pe cineva. Este doar un exercițiu de imagine penibil. Marcel Ciolacu a spus despre mine că ar trebui să fiu împușcat cum a fost Ceaușescu. Nu s-a dus nimeni de la PSD la CNA. Ei nu au niciun drept să spună că au fost jigniți. Președintele a spus ce spunem toți. PSD trebuie să dispară de pe scena politică”, a declarat ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, la Realitatea Plus.

Florin Cîțu a făcut trimitere la declarația făcută de liderul PSD la televiziunea națională, la începutul lunii: „Să ştiţi că pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum, cum n-a îndatorat-o nimeni, niciodată? Eu nu vorbesc de împuşcat, nu, Doamne fereşte!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Și președintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, la conferința de presă de la Palatul Cotroceni, că intevenții sale critice la adresa PSD nu pot fi calificate drept campanie electorală.

Cunosc destul de bine Constituția. Spune că președintele nu poate fi membru de partid, dar nu spune că președintele trebuie să fie un mut. Am făcut afirmații de apreciere legat de activitatea PNL, care s-a zbătut foarte mult și a mișcat lucruri. Nu le-a mișcat pe toate, mai ales că a avut frâna PSD în Parlament”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here