„Fii bun, nu doar de Crăciun”, iar Palas te premiază. Cadouri în valoare de peste 30.000 de euro oferite în acest an

Un catalizator al generațiilor, unde fiecare membru al familiei are parte de o experiență pe măsura așteptărilor, un loc unde fiecare dorință se poate îndeplini, cu un pic de imaginație și curaj. La Palas lansăm o nouă provocare pentru fiecare dintre cei care ne trec pragul: „Fii bun, nu doar  de Crăciun”. Vezi mai multe în filmul campaniei de anul acestahttps://www.youtube.com/watch?v=oWo2Z9WMJmA !

Până pe 23 decembrie 2023, la Palas premiem cele mai harnice ajutoare ale Moșului. Dacă ai luat tot ce era pe listă, iar bonurile tale, toate din aceeași zi, depășesc cumulat suma de 500 de lei, te așteptăm la Centrul de Premiere din zona Massimo Dutti, unde primești pe loc unul dintre cadourile pregătite special pentru tine. Vouchere la Enzo Bertini, Intersport, Cărturești, MakeUp Shop, My Geisha, Lady Flowers, Kosarom, dar și produse de la Yves Rocher, căni de Crăciun, invitații de două persoane la patinoarul Palas Ice, dulciuri de laDulcinella și răcoritoare sunt o parte dintre premii. Pentru mai multe informații, regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul Palas.

În același timp, te înscrii automat în marea tombolă, unde poți câștiga un vocher în valoare de 3.000 de lei la magazinul de bijuterii Stil Diamonds. Extragerea va avea loc pe 24decembrie, de la ora 12.00, când trei norocoși, aleși aleatoriu de un soft special, vor primi câte un vocher la Stil Diamonds. Câștigătorii vor fi anunțați pe site-ul Palas.

Valoarea totală a premiilor pe care Palas le oferă în acest an depășește suma de 30.000 de euro.

În proiectul mixed-use Palas ai parte de o întreagă experiențăsenzorială, în special în această perioadă. Decorațiunile de Crăciun, atmosfera care se simte în întreg proiectul, dar și serviciile pe care le punem la dispoziție te îndeamnă să „Fii bun, nu doar de Crăciun”. Arătă-le celor dragi că îi apreciezi, iar noi te premiem!

Departament PR

W: www.palasiasi.ro ​​​​

E: pr@palasiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here