EXISTĂ MIRACOLE! Un nou-născut A ÎNVIAT la trei ore după ce A FOST DECLARAT MORT

O fetiţă declarată moartă la naştere a „revenit la viaţă” trei ore mai târziu, în altarul capelei din spital.

 

Corpul fetiţei a fost pus într-o cutie şi dus de o asistentă în capela spitalului, scrie The Sun. Femeia a declarat ulterior că nu s-a îndurat să ducă bebeluşul la morgă.

 

Când bunica fetiţei a venit să-i ridice trupul, împreună cu un angajat de la pompe funebre, Yasmin Gomes a mişcat un picior şi a deschis ochii.

„La început, nu ne-a venit să credem. Nu acceptam că se poate întâmpla aşa ceva. Apoi, am văzut că respiră. Ne-am îmbrăţişat şi am început să strigăm: trăieşte, trăieşte”, a spus Elza Silva, bunica fetiţei.

 

Oficialii spitalului din Londrina, Brazilia, au declarat că Yasmin s-a născut vie, însă a încetat să respire la scurt timp după. Medicii au încercat să o resusciteze minute în şir, dar, într-un final, au declarat-o moartă.

Mama bebeluşului a aflat prima că fiica ei a decedat.

„Lumea mea s-a prăbuşit. A fost cel mai disperat moment al vieţii mele, în care toate visurile mi-au fost spulberate”, a spus Jenifer da Silva Gomes.

 

Asistenta Ana Oliviera, cea care a asistat la naşterea micuţei, a declarat că nu a lăsat-o sufletul să ducă corpul fetiţei la morgă.

„Este un mic îngeraş. Nu am putut să suport gândul că va fi trimisă la morgă”, a spus angajata spitalului.

 

(Sursa: rtv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here