Eveniment dedicat femeilor organizat de UNPR Iasi

Organizația UNPR, filiala Iași, vă invită să participați pe data de 3 martie, începând cu ora 17.00, la Librăria Cărturești din Palas la un eveniment dedicat femeilor.
Obiectivul nostrul este mai mult de conștientizare a importanței pe care o are și o dă femeia vieții. Am intitulat manifestarea simplu: <Femeia, simbol între cer și pământ!>.
La acest eveniment au fost invitate în calitate de speakeri patru femei din diferite domenii de activitate pentru a le vorbi doamnelor despre rolul femei în societate, de la primul drept de votare, despre echilibrul interior, precum și stima de sine, dar și despre evoluția lor pe cărări necunoscute de alții.
Mihaela Loredana Gârlea – lect. Univ. dr. Universitatea Națională de Arte “George Enescu”, profesor, solistă de jazz, realizator de emisiuni, director de programe TV, redactor, scriitoare, mama. De curând a lansat cartea “Iași, Cetate culturală, oameni, gânduri, fapte”.
Renata Marin – președinte la Asociația Civică pentru Democrație. Dumneaei ne va vorbi despre femei care au schimbat lumea.
Simona Ionescu – drd. muzeograf la Palatul “Alexandru Ioan Cuza” din Ruginoasa. Slujește o clădire impozantă încărcată de istorie, a luptat pentru recondiționarea casei marelui domnitor și susține acțiuni pentru care istoria este un fel de a fi. De asemenea, doamna Simona ne va vorbi despre rolul femeii în societatea contemporană.
Oana Țogan – master NLP, consilier de dezvoltare personală, coach și psihoterapeut în formare și supervizare și practician ThetaHealing. De curând a ținut un seminar care a avut un real succes. La eveniment va aduce în atenția celor prezenți importanța stimei de sine și feminitatea, precum redescoperirea puterii interioare.
Vă asteptăm!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here