Evadare ca-n filme dintr-o inchisoare. Un detinut a coborat 12 etaje din celula pe cearceafuri innodate

Un barbat acuzat de crima a evadat din puscarie dupa ce a folosit cearsafuri innodate pentru a cobori dintr-o celula de la etajul 12. Pablo Robledo, in varsta de 34 de ani, impreuna cu colegul sau de celula, Jose Hernandez, au folosit cearceafuri pentru a fugi dintr-o inchisoare din Oklahoma.

Pablo Robledo, care era arestat fiind acuzat de omor, a fost gasit de politisti vineri dupa-amiaza, in sud-vestul orasului Oklahoma, la cateva ore de la marea evadare, scrie The Independent.

Colegul sau de celula, Jose Hernandez, a cazut de pe franghia impovizata in dreptul etajului 4 al cladirii, insa se pare ca s-a ales doar cu un picior rupt.

Mac Mulling, purtatorul de cuvant al inchisorii, spune ca, inainte de a cobori pe franghia din cearceafuri, barbatii au aruncat o saltea de la etaj.

Potrivit jurnalistilor de la televiziuna locala KOCO, cladirea inchisorii a fost terminata in 1991, iar inginerii si arhitectii au spus atunci ca unitatea, care a costat 52 de milioane de dolari, este una extrem de sigura, datorita modului in care a fost proiectata.

Dupa doar doua luni, insa, din inchisoarea respectiva a avut lor prima evadare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here