Ela Crăciun, în pat cu un bărbat musculos de Valentine’s Day

Ela Crăciun, în pat cu un bărbat musculos de Valentine’s Day. Este măritată, are doi copii superbi dar este și foarte creativă atunci când vine vorba de ședințe foto pentru blogul ei.

Ela Crăciun, în pat cu un bărbat musculos , deși este căsătorită. Ela Crăciun și-a surprins cititorii site-ului său cu o ipostază la care mai nimeni nu se aștepta. De Valentines Day,  frumoasa vedetă TV apare într-un pictorial îndrăzneț, în ipostaza unei femei fatale, cu sex-appeal, conștientă că o relație sau o căsnicie trebuie menținută și prin a fi mereu interesantă pentru partenerul de viață.

Ela Crăciun a realizat astfel o ședință foto îndrăzneață în care apare în ipostaze nemaivăzute până acum, inclusiv într-un cadru în care, îmbrăcată într-o rochie roșie, stă întinsă în pat alături de un bărbat musculos, la bustul gol, bărbat ce o răsfață cu una din slăbiciunile ei: o prăjitură delicioasă.

Ela Crăciun, în pat cu un bărbat musculos de Valentine’s Day

Ela Crăciun, în pat cu un bărbat musculos…misterios

„Recunosc, sunt vinovată!

Iubesc Valentine’s Day aşa cum Marlyn Monroe iubea diamantele. Este o plăcere vinovată în a recunoaşte că îmi place să fiu răsfăţată într-o zi oarecare de 14 februarie. De fapt, să fim sincere. Ziua îndrăgostiţilor există pentru a nu uita să spunem „la mulţi ani” şi pentru a ne reaminti să facem gesturi frumoase pentru cel iubit, chiar dacă în timpul anului nu am făcut asta în fiecare zi.

Şi eu sărbătoresc dragostea în fiecare zi, dar de Valentine’s day este totul despre a spune „te iubesc” cu stil. Aşa că, doamnelor, ziua aceasta nu este pentru voi sau pentru ei. 14 februarie este pentru NOI. Nu mai este despre ce tebuie să cumpere el, deşi le-am dat câteva idei celor mai puţin inspiraţi în articolul de ieri :), ci şi despre „cu cel îl pot surprinde eu„. Scoateţi femeia fatală de la naftalină şi puneţi-vă cele 50 de nuanţe de roşu pe voi. Dacă de la el vrem un „breakfrast at Tiffany” este cazul să dăm şi noi partea noastră de „50 shades of Gray”,” a scris vedeta pe blogul ei, www.elacraciun.ro.

 

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here