El este bărbatul măcelărit cu maceta chiar în faţa soţiei de către fiii vrăjitoarei Sidonia

Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani și respectat proprietar al unei firme de pază, și-a găsit sfârșitul sub o ploaie de lovituri de macetă, la o petrecere desfășurată în curtea unui hotel de lux. Acest eveniment tragic a avut loc în fața ochilor șocați ai soției sale, care acum se află în stare de șoc la spital, iar cei trei suspecți, fiii celebrului personaj local cunoscut sub numele de vrăjitoarea Sidonia, au fost reținuți.

Evenimentul s-a desfășurat după ce soția victimei a început să danseze pe ritmuri de manele, declanșând un conflict cu cei trei suspecți. Conform unor surse judiciare, replicile schimbate între părți l-au deranjat pe Sorin Anghel, care a intervenit pentru a-și apăra soția jignită. Astfel, unul dintre bărbați a scos o macetă și l-a urmărit pe Sorin prin întregul restaurant, până în spatele tejghelei, unde l-a atacat violent. Chiar și după ce victima a reușit să fugă, agresorii au continuat să-l urmărească și să-l lovească, până când acesta a căzut în parcare, neputând fi salvat de intervenția medicală ulterioară.

Suspecții, frații care l-au atacat pe Sorin Anghel, sunt membri ai clanului interlop Fabian, cunoscut pentru implicarea în diverse infracțiuni, printre care prostituție, cămătărie, tâlhărie și trafic de droguri. Agresorii au fost surprinși în imagini alături de celebrul artist Alex Velea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here