EA este BUNĂCIUNEA care I-A FĂCUT DOI COPII LUI PUTIN!

Divorțul cuplului prezidențial al Rusiei poate fi un șoc pentru întreaga lume, însă nu și o surpriză. Gurile rele spun că despărțirea celor doi nu era decât o chestiune de timp.

Și asta pentru că, se pare că liderul de la Kremlin ar avea o relație de mai bine de patru ani cu o fostă campioană la gimnastică ritmică, Alina Kabaeva, căreia i-ar fi făcut doi copii.

 

Alina Kabaeva se pare că ar fi motivul real al divorțului dintre Vladimir Putin și soția lui, Liudmila. Fostă campioană la gimnastică ritmică, blonda cu ochi ca maera l-ar fi cucerit iremediabil pe președintele Rusiei, căruia i-a făcut și doi copii.

 

Originară din Uzbekistan şi de religie musulmană, Alina Kabaeva este în prezent deputat în Duma rusească de Stat, din partea partidului lui Putin, Rusia Unită. Publicaţia rusă Kommersant dezvăluia anul trecut că Putin, pe atunci încă preşedinte, va divorţa de soţia lui Ludmila şi că se va căsători cu frumoasa gimnastă. Putin a negat atunci orice zvon în acest sens.

 

Vladimir şi Alina s-au cunoscut în 2004, când Putin i-a înmânat un premiu pentru victoria la Jocurile Olimpice. Un an mai târziu gimnasta a primit de la Putin ordinul „Pentru merite faţă de Patrie”, gradul IV.

 

Presa rusă mai relata că în afara Alinei, Putin ar mai fi avut relaţii cu gimnasta Svetlana Horkina, care în prezent conduce aripa de tineret a partidului „Rusia Unita”. O altă cucerire a actualului presednte ar fi fost Victoria Lopireva, o fostă Miss Rusia. Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here