După Adrian Sârbu, alți doi șefi mari din Pro TV părăsesc trustul media

După demisia din august a lui Adrian Sârbu de la şefia Central European Media Enterprises (CME), alţi doi directori ai gigantului media amercian au decis să plece şi din companie.

 

Cei doi „grei” care pleacă din CME sunt directorul financiar şi Vice-Preşedintele companiei, potrivit capital.ro.  

Astfel, David Sach, Chief Financial Officer, va părăsi compania pe data de 29 octombrie a acestui an, iar în locul lui va prelua funcţia de Director Financiar interimar cel care i-a fost adjunct.

Anthony Chhoy, Vice-Preşedintele CME, cel care se ocupa de Strategie şi Operaţiuni, şi-a dat de asemenea demisia şi va pleca din companie pe data de 15 noiembrie.

Cele două demisii, atât a Directorului Financiar cât şi cea a Vice-Preşedintelui, vin la doar două luni după demisia lui Adrian Sârbu, care deţinea în CME atât funcţia de Director cât şi pe cea de Preşedinte.

 

În luna august, Central European Media Enterprises Ltd. (CME) a anunţat, într-un comunicat de presă, că Adrian Sârbu a demisionat din funcţiile de Preşedinte şi Chief Executive Officer (CEO) ale companiei care deține trustul PRO.

Potrivit documentului, prezentat de Pagina de Media, Adrian Sârbu va primi, la începutul anului viitor, echivalentul a 5,4 milioane de dolari, în coroane cehești.

În plus, el va fi primul întrebat și va avea drept de preemțiune în cazul în care americanii vor decide să vândă operațiuni pe care le dețin în România.

O altă prevedere este legată de planurile lui Adrian Sârbu. Dacă va dezvolta un proiect de business de conținut, americanii vor investi o sumă de până la trei milioane de dolari în afacere.

Condițiile înțelegerii în cazul demisiei lui Adrian Sârbu de la șefia CME:

Adrian Sârbu își va încasa salariul său anual de 1,8 milioane de dolari până la 1 ianuarie 2014, în aceleași condiții ca și până acum.

Sârbu trebuie să ajute la conducerea companiei și să-i susțină pe cei care se vor ocupa de conducere, până la data de 1 ianuarie 2014.

Adrian Sârbu va primi echivalentul sumei de 5,4 milioane de dolari. Plata va fi făcută  în coroane cehești, la rata de schimb din 31 decembrie 2013. Sârbu își va primi banii la două săptămâni după ce vor fi încheiate toate formalitățile cu CME.

 

 

(Sursa: realitatea.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here