Dumi’, spaima spumii. Cu aromă de SIE

Blond. Geims Blond. Sau Gem Blond. Ori Magiun Maro. Cam asta e sinteza prezentării pe care i-a făcut-o recent  o fițuică leșinată, din ograda primarului pitic Chirica, celui zis Dumi-Scafandrul. Adică ex-atîrnătorul primarului arestat Nichita, specializat în verificarea paturilor de amante primăreze.

Nu știați că e foooarte posibil ca micul combinagiu nichito-chiricist să nu fie doar un franjure profitor, de duzină, ci coșcogea ofițer acoperit al spionajului romînez, SIE, adică un fel de cumătru cu James Bond și nepot de-al generalului Caraman ? Eeei, trompeta chiricheză ne spune că e foooarte posibil.

Credeați că omul umblă pe plăji egzotice sau semi-extatice doar ca să stea la soare, la mare ? Mvaaai, da’ se poate așa ceva …? Sub coviltirul bălțat și cam bortelit al lui Dumi-Scafandrul s-ar putea ascunde un mega-agent secret, care bîntuie lumea nu ca să se distreze, ci ca să servească patria. Și masa de prînz prelungită, event’oal.

Păi, ce, credeați că degeaba a scăpat agentu’ termic 0,007 de pușcărie, primind doar condamnări așaaa, mai soft ? Serviciili, frate, asta ie …Tom Cruz îi mic copchil, în ” Misiune imposibilă „, față de Dumi-Scafandrul, în ” Micțiune ultra-posibilă „.

Capisci …? Scafandru, trupe speciale, alea-alea … Meserie cu ghivent !

În rest, e plauzibil, pe bune. Dacă a ajuns SIE să se încurce cu șoareci guzgăniști ca nano-primăriciul Chiri’, de ce-ar fi de mirare că, la apelul de seară al bocancilor bipezi, ajentu’ Mișu ” Tom & Jerry Cruise ”  îl are coleg de popotă pe Ză Big Dumi, spaima spumii ?

Hai, liberare, ajenții nulii !

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here